Macu Shield, 90 capsule, Macu Vision

Macu Shield, 90 capsule, Macu Vision -  - MACUVISION EUROPE LTD
P459790388

Formula unica MacuShield combina antioxidanti puternici ce ajuta in protejarea maculei impotriva potentialilor radicali liberi si a luminii albastre daunatoare. Atitudinea societatii fata de sanatate si fitness s-a schimbat

[...]

Descriere: Macu Shield, 90 capsule, Macu Vision

Formula unica MacuShield combina antioxidanti puternici ce ajuta in protejarea maculei impotriva potentialilor radicali liberi si a luminii albastre daunatoare. Atitudinea societatii fata de sanatate si fitness s-a schimbat dramatic in ultimii ani si suntem acum, mai mult ca niciodata, atenti la nevoia de a ne pastra sanatatea pentru cat mai mult posibil. Recunoastem acum importanta unei diete variate si echilibrate in combinatie cu o activitate fizica normala. Totusi, acest lucru nu este posibil tot timpul datorita stilului de viata agitat si programului de lucru dificil. Atentia la potentialii factori de risc ne pot diminua complicatiile aparute pe masura ce imbatranim. MacuShieldA contine in mod exclusiv cei trei carotenoizi maculari: luteina, zeaxantina si mezo-zeaxantina intr-o capsula ce se ia o data pe zi sub forma unui supliment alimentar. De ce MacuShield este important? Cercetari stiintifice noi, publicate in jurnale pentru ochi renumite medical (Investigative Ophthalmology si Visual Science), au aratat ca un supliment alimentar ce contine cei trei carotenoizi maculari : mezo-zeaxantina, luteina si zeaxantina, poate in mod unic sa imbogateasca stratul protector format de pigmentul macular. Este important de mentionat ca aceasta este prima cercetare stiintifica publicata ce atesta siguranta consumarii celor trei carotenoizi maculari (Conolly et al, 2011). Ce este Mezo-Zeaxantina? Mezo-zeaxantina face partie din familia substantelor numite carotenoizi. Mezo-zeaxantina este localizata in centrul maculei, unde vederea este cea mai clara. Cercetarile au aratat ca mezo-zeaxantina este generata de retina din luteina, dar oamenii de stiinta spun ca nu toti oamenii pot face aceasta conversie. Mezo-zeaxantina a fost identificata in diferite mancaruri, incluzand somonul si crevetii. Un studiu recent din Statele Unite a demonstrat ca potentialul de antioxidare a pigmentului macular este imbunatatit cand mezo-zeaxantina este prezenta. Rolul Luteinei si Zeaxantinei Luteina si zeaxantina provin in totalitate din dieta si pot fi regasite in legume cu frunze verzi cum ar fi spanacul, varza si frutcte de tipul portocalelor si bananelor. De asemenea, luteina si zeaxantina au un efect antioxidant, efect ce neutralizeaza radicalii liberi si filtreaza lumina albastra daunatoare. O dieta tipica contine 1.3 -3mg de luteina si zeaxantina combinata pe zi (Loane et al, 2008). Aceasta cantitate este considerabil mai mica decat valoarea necesara pentru protectia impotriva radicalilor liberi si luminii albastre daunatoare.



Data ultimei actualizari: 2023-11-09 14:04:20
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review