Blephaclean, 20 servetele sterile

Blephaclean, 20 servetele sterile -  - LABORATOIRES THEA
P459799307
Blephaclean Tampoane sunt tampoane sterile pentru ochi care pot fi folosite atat de copii cat si de adulti. Curata impuritatile si murdaria de pe ploape, indeparteaza machiajul fara a irita [...]

Descriere: Blephaclean, 20 servetele sterile

Blephaclean Tampoane sunt tampoane sterile pentru ochi care pot fi folosite atat de copii cat si de adulti. Curata impuritatile si murdaria de pe ploape, indeparteaza machiajul fara a irita ochii sau pielea. Contine acid hialuronic, un produs puternic hidratant, capriloil-glicina si Iris Florentina cu rol de reglare a productiei de sebum si Centella asiatica care contribuie la refacerea epidermei.

Blephaclean este recomandat pentru a pastra pleoapele curate, putand fi folosit pentru igiena zilnica a pleoapelor si a pielii sensibile. Tampoanele sunt ambalate individual si nu contin detergenti, parfum si conservanti

Nu este necesara spalarea zonei dupa folosirea tampoanelor. Pot fi folosite de adulti si de copii cu varsta mai mare de 3 luni. Pot fi folosite si de purtatorii de lentile de contact.

Se recomanda folosirea lor de doua ori pe zi, dimineata si seara.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review