BlefActive lipogel oftalmic, 15 ml, OFF Italia

BlefActive lipogel oftalmic, 15 ml, OFF Italia -  - OFF ITALIA SRL
P459799477
Lipogel oftalmic, compus din ulei de arbore Arbore de ceai, Bisabolol, Vitamina A si guma de xantan. Formula de lipogel, gratie prezentei lipozomilor din fosfolipidele S80 (Niolip®)confera o biodisponibilitate [...]

Descriere: BlefActive lipogel oftalmic, 15 ml, OFF Italia

Lipogel oftalmic, compus din ulei de arbore Arbore de ceai, Bisabolol, Vitamina A si guma de xantan.

Formula de lipogel, gratie prezentei lipozomilor din fosfolipidele S80 (Niolip®)confera o biodisponibilitate considerabila tuturor compusilor din formula.

BLEFActive este singurul lipogel oftalmic conceput pentru tratarea si curatirea pleoapelor si a ochilor, cu o actiune calmanta bazata pe Ulei de Arbore de Ceai, Lipozomi, Bisabolol, vitamina A si guma Xanthan.

Are proprietati antioxidante, antimicrobiene si antiparazitare (Demodex), proprietati calmante, reduce roseata si elimina inflamatia. Indicatii: - blefarite, blefaro-conjunctivite, conjunctivite, alergii - poate fi folosit ca adjuvant

Ingrediente active:

Fosfolipide S80 1%, ulei de arbore de ceai 0.05% si bisabolol 0.1%, EDTA disodiu dihidrat 0.2%, sorbat de potasiu 0.1%, benzoat de sodiu 0.1%, acid citric monohidrat 0.05%, guma xantan 1%, vitamina A palmitat 0.01%, N-hidroximetilglicinat 0.05%, apa distilata necesar pentru 100.

Prezentare:

15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review