Walmark Varixinal, 60 tablete + Varixinal gel, 75ml

Walmark Varixinal, 60 tablete + Varixinal gel, 75ml -  - WALMARK
WALMARK
P459820043
Proprietăți: Varixinal® gel este recomandat pentru masajul picioarelor, calmând imediat, revitalizând și aducând confort picioarelor obosite. - Se absoarbe rapid la nivelul pielii și nu are o [...]

Descriere: Walmark Varixinal, 60 tablete + Varixinal gel, 75ml

Proprietăți:

Varixinal® gel este recomandat pentru masajul picioarelor, calmând imediat, revitalizând și aducând confort picioarelor obosite. - Se absoarbe rapid la nivelul pielii și nu are o formă uleioasă; - Minim 97% din ingrediente sunt de origine natural; - Are un miros plăcut; - Este un produs testat dermatologic.

Ingrediente:

Extractele din castan sălbatic, ghimpe, afine și gotu kola contribuie la îmbunătățirea oxigenării țesuturilor și circulației sângelui, precum și la întărirea pereților vasculari. Castan (Aesculus hippocastanum) – extract din semințe de castan care conține o substanță activă esențială (aescina), din clasa saponinelor. Masajul cu acest extract ajută la ameliorarea senzației de picioare grele și obosite, le aduce ușurare și lejeritate. Ghimpe (Ruscus aculeatus) - conține ruscogenine și neoruscogenine care revitalizează, tonifică și oferă o senzație de ușurare picioarelor. Afine (Vaccinium myrtillus) - conțin antocianozide care acționează ca antioxidanți.

Mod de administrare:

Folosiți gelul o dată sau de 2 ori pe zi, masând zona afectată dinspre tălpile picioarelor spre coapse.

Precauții:

Nu este recomandat copiilor.

Prezentare:

75 + 75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review