DELISTAT-Walmark Ginko Prim Hot, 60 tablete

W54185
DELISTAT-Walmark Ginko Prim Hot, 60 tablete - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - WALMARK
WALMARK

Proprietăți: Readuce căldură și o stare de bine în corpul tău, datorită extractului de capsaicină GinkoPrim® Hot conține o combinație specială de trei substanțe

[...]

Alte produse din aceeasi categorie:

DELISTAT-Walmark Ginko Prim Hot, 60 tablete

Proprietăți:

Readuce căldură și o stare de bine în corpul tău, datorită extractului de capsaicină GinkoPrim® Hot conține o combinație specială de trei substanțe active: Ginkgo biloba, Capsaicină și Magneziu. Ginkgo biloba sprijină circulația periferică în mâini și picioare, precum și la nivelul capului, având efect benefic asupra funcției cognitive, aceasta fiind afectată pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Capsaicina (componența activă din ardeiul iute) intensifică termogeneză (producția fiziologică de căldură) și crește consumul energetic al corpului. Ca antioxidant, capsaicina contribuie la reducerea modificărilor oxidative ale țesuturilor. Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos și a celui muscular.

Ingrediente/tableta:

Ginkgo biloba 60,0 mg (extract standardizat; conţine 24% glicoflavonoide şi 6% lactone terpenice) Capsaicină 2,5 mg Magneziu 150,0 mg

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, o tabletă zilnic, de preferat după masă, înghiţită cu apă.

Precauții:

A nu se depăși porția zilnică recomandată. Acesta este un supliment alimentar și nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la o temperatură mai mică de 25 ºC. În caz că aveţi probleme de coagulare, administrarea se va face la indicaţia medicului.

Prezentare:

60 tableteData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13