Vitaleg gel, 80g, Aflofarm

Vitaleg gel, 80g, Aflofarm - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - AFLOFARM
AFLOFARM
P459828307
Proprietati: Vitaleg® gel este recomandat pentru îngrijirea pielii picioarelor obosite şi grele la persoanele care lucrează sau stau mult timp în picioare. Extractul de castan sălbatic din acest gel [...]

Descriere: Vitaleg gel, 80g, Aflofarm

Proprietati:
Vitaleg® gel este recomandat pentru îngrijirea pielii picioarelor obosite şi grele la persoanele care lucrează sau stau mult timp în picioare. Extractul de castan sălbatic din acest gel are un efect protector asupra vaselor de sânge prin restabilirea flexibilității lor iar restul componentelor din gel oferă senzație de uşurare pentru picioarele obosite, îmbunătățesc circulația sangvină a pielii și asigură o hidratare mai bună a epidermei.
Datorită ingredientelor sale special selectate, Vitaleg® gel produce senzații de relaxare, răcorire și bunăstare imediat după aplicare.
Indicatii terapeutice:
Suport local pentru mentinerea sanatatii picioarelor dupa traumatisme sau inflamatii locale si in sindromul picioarelor grele (stadiu incipient de disfunctie venoasa).
Ingrijirea pielii picioarelor obosite, senzatii de picioare grele, intepenite, obosite, tulburari trofice ale pielii la nivelul picioarelor (piele uscata cu tendinta la pigmentare ca urmare a stagnarii sangelui venos)
Ingrediente:
Extract de Castan salbatic; Panthenol (provitamina B5); Heparina sodica
Mod de administrare:
- se aplică regulat, de 3-4 ori pe zi, prin întinderea unui strat subțire de gel, urmată de masarea acestuia.
Contraindicații:
Alergie la orice ingredient de produs.
În timpul sarcinii și alăptării, decizia de a utiliza acest produs trebuie luată în consultare cu un medic.
Prezentare:
80g


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review