Vitaleg Depur, 30 comprimate filmate, Aflofarm

Vitaleg Depur, 30 comprimate filmate, Aflofarm -  - AFLOFARM
AFLOFARM
P459820941
Proprietati: Suplimentul Vitaleg Depur conţine extracte naturale vegetale care pot ajuta şi contribui la eliminarea naturală a excesului de apă de la nivelul picioarelor şi la îndepărtarea toxinelor [...]

Descriere: Vitaleg Depur, 30 comprimate filmate, Aflofarm

Proprietati:
Suplimentul Vitaleg Depur conţine extracte naturale vegetale care pot ajuta şi contribui la eliminarea naturală a excesului de apă de la nivelul picioarelor şi la îndepărtarea toxinelor din corp (proces denumit detoxifiere). Pentru a-i crește efectul, compoziția a fost îmbogățită cu planta Solidago virgaurea (splinuţă).
Ingrediente naturale, prin tripla actiune – diuretica, detoxifianta, antioxidanta - ajuta la preventia si reducerea retentiei de apa la nivelul picioarelor, factor ce favorizeaza aparitia senzatiei de picioare grele, obosite.
Indicatii terapeutice:
- eliminarea naturală a excesului de apă de la nivelul picioarelor şi la îndepărtarea toxinelor din corp (proces denumit detoxifiere)
Ingrediente:
- extracte de Opuntia ficus , Păpădie – 70 mg, Urzică , Ceai , sâmburi de struguri (Vitis vinifera) , Splinuţă (Solidago virgaurea).
Substanta Activa: extracte de Opuntia ficus , Păpădie – 70 mg, Urzică , Ceai , sâmburi de struguri (Vitis vinifera) , Splinuţă (Solidago virgaurea).
Mod de administrare:
1 comprimat pe zi; comprimatele se iau cu apa.
Prezentare:
30 comprimate filmate


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review