Venostim, 120 capsule, FarmaClass

P459799428
Venostim, 120 capsule, FarmaClass - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - FARMACLASS
FarmaClass

Proprietăți: Susine funcționarea optimă a venelor, capilarelor i vaselor limfatice. Datorită complexului vegetal bioactiv pe care îl conine, este ecient în restabilirea i meninerea tonusului pereilor vasculari. Redă

[...]

Venostim, 120 capsule, FarmaClass

Proprietăți:

Susine funcționarea optimă a venelor, capilarelor i vaselor limfatice. Datorită complexului vegetal bioactiv pe care îl conine, este ecient în restabilirea i meninerea tonusului pereilor vasculari. Redă funcionalitatea i elasticitatea venelor. Este venotonic i vasculoprotector, crete tonicitatea venoasă, rezistenă structurilor vasculare, scade hiperpermeabilitatea capilară.
Compoziția produsului este îmbogâită cu vitamina C, care alături de hesperidină, îi potenează activitatea, ceea ce are ca efect consolidarea pereilor vaselor de sânge. Este antioxidant, asigură protecia membranelor celulare împotriva aciunii distructive a radicalilor liberi.
Compoziție/1 capsulă:
Diosmină 90.0 mg
Hesperidină 10.0 mg
Aesculus hipocastanum (castan) 80.0 mg
Vaccinium myrtillus (afin) 70.0 mg
Citrus limonium (lămâi) 20.0 mg
Vitamina C 30.0 mg
Mod de administrare:
Doza recomandată
2 cps./zi, administrate dimineața și seara, în timpul meselor. În criza hemoroidală, se pot administra până la 6 comprimate pe zi, pentru perioade foarte scurte (maxim 4 zile).
Prezentare:
120 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review