Troxevasin 2% gel, 40 g, Actavis

Troxevasin 2% gel, 40 g, Actavis - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - ACTAVIS GROUP HF
P01655
Indicații: Varice, hemoroizi, stază venoasă, tromboflebite superficiale; retinită diabetică, aterosceroză și alte afecțiuni cu fragilitate capilară (ca medicație adjuvantă). Contraindicații: Alergie la oxerutine și alte flavonoide.
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Troxevasin 2% gel, 40 g, Actavis

Indicații:

Varice, hemoroizi, stază venoasă, tromboflebite superficiale; retinită diabetică, aterosceroză și alte afecțiuni cu fragilitate capilară (ca medicație adjuvantă).

Contraindicații:

Alergie la oxerutine și alte flavonoide.

Reacții:

- reacții alergice.

Compoziție:

Gel conținând oxerutine 2%.

Acțiune:

Tonic pentru vene, crește rezistența capilară.

Administrare:

Oral, câte o capsulă de 2 ori/zi (în timpul mesei sau după masă); local, în strat subțire (eventual cu masaj ușor de la distal spre proximal).

Prezentare:

40g.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.