Spray rece cu arnica si gheara diavolului, 300 ml

P479852336
  • -10%
Spray rece cu arnica si gheara diavolului, 300 ml - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - WUNDMED
WundMed

Amelioreza imediat durerile articulare si musculare.

[...]

Spray rece cu arnica si gheara diavolului, 300 ml

Dispozitiv medical

Amelioreza imediat durerile articulare si musculare

Potrivit pentru sportivi

Instructiuni de folosire:

Pulverizati pe zona afectata de la o distanta de cel putin 20/30 cm timp de 4-5 secunde, apoi lasati produsul sa actioneze. Utilizarea incorecta a acestui spray poate provoca arsuri si opariri. Daca este necesar repetati procesul si pulverizati din nou pe zona afectata, dupa ce efectul primei aplicari a trecut. A nu se aplica pe rani deschise. In cazul unor reactii neplacute sau dureroase, contactati producatorul si un medic specialist. Doar pentru uz extern.

PERICOL:

Aerosoli extremi de inflamabili. Recipient sub presiune: poate exploda daca este expus la surse de caldura. A se feri de surse caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti si alte surse de ardere. Nu fumati in timpul utilizarii sprayului. Nu pulverizati sper flacari deschise sau alte surse de aprindere.Nu perforati si nu aruncati recipientul in foc, chiar si dupa utilizare. A se feri de razele solare. A nu se expune la temperaturi ce depasesc 50°C/122°F. A nu se la sa la indemana copiilor. Nu aplicati pe rani deschise, mucosae, julituri si leziuni ale pielii. Nu inspirati constinutul si nu pulverizati in ochi. Utilizati acet produs in incaperi bine ventilate. Evitati acumularea de incarcari electrostatice in timpul utilizarii. Dupa golirea sprayului, aruncati recipientul in conformitate cu reglementarile in vigoare. Nu eliberati recipientul gol in natura. Nu contine substante considerate daunatoare pentru ozon. Pentru reciclarea ambalajului verificati reglementarile in vigoare.

Ingrediente:
Butane, Propane, Isobutane, Isopropyl Myristate, Isopropyl Alcohol, Parfum, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Propylene Glycol, Menthol, Arnica Montana Flower Extract.

Prezentare:
300 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review