Pachet Ginkana Ginkgo 50 + , 30 comprimate, Alevia (1+1)

P479851922
  • -10%
Pachet Ginkana Ginkgo 50 + , 30 comprimate, Alevia (1+1) - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - ALEVIA
Alevia

Ginkana Ginkgo Biloba are o influență pozitivă crescută asupra circulației sanguine și vaselor de sânge, contribuind la mărirea fluxului de sânge spre creier și extremitățile membrelor.

[...]

Descriere: Pachet Ginkana Ginkgo 50 + , 30 comprimate, Alevia (1+1)

Proprietăți:
Ginkana Ginkgo Biloba are o influență pozitivă crescută asupra circulației sanguine și vaselor de sânge, contribuind la mărirea fluxului de sânge spre creier și extremitățile membrelor.

Recomandări:
Îmbunătățește funcțiile psihice în general, concentrarea și creativitatea, are efect antioxidant încetinind procesul îmbătrânirii , la vârstnici ameliorează funcțiile cerebrale în caz de scădere a memoriei, intelectuale, indispoziției, amețelii, este util celor cu tulburări circulatorii periferice ( mâini și picioare reci).

Compoziție:
Ginkgo Biloba (extract standardizat cu 24% ginkgo flavone, 6% lactone terpenice) 40mg, Vitamina E 5mg.

Mod de administrare:
Câte 1-2 comprimate pe zi, de preferabil până la 18.00.

Precauții și contraindicații:

  • Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor sub 12ani, persoanelor cu hemofilie, probleme de coagulare sau trombocitare ale sângelui. Nu se administrează în timpul tratamentului cu anticonvulsivante, anticoagulante.
  • Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
  • Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viața sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Prezentare:
30 + 30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review