Lioton gel 100.000 ui, 50g

Lioton gel 100.000 ui, 50g - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - BERLIN CHEMIE A.G.
P04417
Compozitie: -contin heparina sodica 100000 U.I. si excipienti: carbomer 940, parahidroxibenzoat de metil, parahidroxibenzoat de propil, etanol, ulei de flori de portocal, ulei de lavanda, trolamina, apa purificata. Grupa
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Lioton gel 100.000 ui, 50g

Compozitie:

-contin heparina sodica 100000 U.I. si excipienti: carbomer 940, parahidroxibenzoat de metil, parahidroxibenzoat de propil, etanol, ulei de flori de portocal, ulei de lavanda, trolamina, apa purificata.

Grupa farmacoterapeutica: medicatie antivaricoasa, topice cu heparina sau heparinoizi.

Indicatii terapeutice:

Afectiuni ale venelor: sindrom varicos, flebotromboza, tromboflebita, periflebita superficiala, ulcer varicos, edeme de staza.

Flebita varicoasa postoperatorie; sechele ale safenectomie.

Tratamentul local al contuziilor cu sau fara hematom (de exemplu leziuni inchise accidentale sau rezultate in urma activitatilor sportive ca intinderi ligamentare, echimoze, tumefactii articulare).

Tratamentul local al flebitei superficiale care nu poate fi tratata prin compresie.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipientii medicamentului. Diateza hemoragica, purpura, trombocitopenie, hemofilie.

Doze si mod de administrare:

 Se aplica o data pana la de trei ori pe zi cate 3-10 cm gel pe suprafata afectata masand usor. Nu se depasesc dozele recomandate.

Reactii adverse:

Rar poata sa apara eritem la locul de aplicare sau reactii de hipersensibilitate care dispar la intrerupera utilizarii medicamentului.

Supradozaj:

Nu s-au raportat cazuri de supradozaj. Datorita concentratiei mici a substantei active si absorbtiei slabe a heparinei, nu se inregistreaza efecte sistemice semnificative. In cazul ingerarii accidentale se recomanda tratament simptomatic.

Prezentare:

50gData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.