Hepathrombin gel 300UI/g, 40 g, Hemofarm

P00755
Hepathrombin gel 300UI/g, 40 g, Hemofarm - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - STADA M&D SRL

Hepathrombin gel este indicat ca adjuvant in: - tromboza venoasa superficiala, tromboflebita, flebita, sindrom prevaricos, sindrom postflebitic, ulcer de gamba; - leziuni posttraumatice (hematoame, contuzii, luxatii); - bursita, tenosinovita. Mod de utilizare: Gelul

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Hepathrombin gel 300UI/g, 40 g, Hemofarm

Hepathrombin gel este indicat ca adjuvant in:

- tromboza venoasa superficiala, tromboflebita, flebita, sindrom prevaricos, sindrom postflebitic, ulcer de gamba;

- leziuni posttraumatice (hematoame, contuzii, luxatii);

- bursita, tenosinovita.

Mod de utilizare:

Gelul se aplica la nivelul ariei cutanate afectate si in jurul acesteia, de 2-3 ori pe zi, si se maseaza usor. In caz de inflamatie a venelor, zona nu se maseaza, ci doar se aplica medicamentul intr-un strat subtire, pe suprafata afectata, apoi se acopera cu pansament ocluziv sau elastic. In caz de ulceratie varicoasa, gelul se aplica sub forma unui inel cu latimea de 4 cm.

Gelul se aplica numai pe tegumente fara leziuni. Medicamentul nu se aplica pe rani deschise, incluzand ulcer varicos sangerand si zone suprainfectate.

Compozitie/gram:

Heparina sodica 300 UI; Alantoina 2.5 mg; Dexpantenol 2.5 mg.

Prezentare:

40 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review