Ginkoven, 120 capsule, FarmaClass

P459791618
Ginkoven, 120 capsule, FarmaClass - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - FARMACLASS
FarmaClass
Proprietăți: - Stimulează circulația sangvină cerebrală - Stimulează circulaflia sangvina la nivel cerebral și periferic - Îmbunătățește capacitatea de concentrare și memoria - Este util în tulburările ( [...]

Ginkoven, 120 capsule, FarmaClass

Proprietăți:
- Stimulează circulația sangvină cerebrală
- Stimulează circulaflia sangvina la nivel cerebral și periferic
- Îmbunătățește capacitatea de concentrare și memoria
- Este util în tulburările (vasculare) de auz și vedere
- Este antioxidant, încetinind procesele de îmbătrânire
Ginkoven este un complex format din plante și minerale cu proprietăți bioactive ce influențează în sens pozitiv circulăflia sangvină a organismului. Extractul standardizat de Ginkgo biloba îmbunătățește circulăflia sangvină (în special la nivelul creierului), stimulează funcflia mentală și influenflează pozitiv memoria cât și alte funcflîi ale creierului. Salix alba (salcie) este utilizată de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Împiedică agregarea plachetară, efect important în cazul afecfliunilor cardiovasculare. Vaccinium myrthillus (afin) este bogat în glicozide antocianice cu eficacitate în afecțiuni vasculare, datorită efectului benefic asupra circulafliei sangvine. Îmbunătățește activitatea cerebrală, prevenind pierderea memoriei de scurtă durată. Magneziu este un mineral indispensabil funcflionarii în condiflîi optime a sistemului cardiovascular.
Recomandări:
Ginkoven este recomandat în cazul tulburărilor circulatorii atât la nivel cerebral cât și la nivelul extremităților membrelor; este benefic pentru persoanele în vârstă îmbunătățind capacitatea de concentrare și atenția; util în cazul tulburărilor de tip vascular de vedere și auz. Furnizează energie crescând calitatea vieții.
Compoziție:
Ingrediente mg/cps: ginkgo biloba 60.0, salix alba (salcie) 90.0, vaccinium myrthillus (afin) 60.0, magneziu 48.0.
Mod de administrare:
Câte 1 capsula de două ori pe zi, până în oră 16:00.
Prezentare:
120 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review