Fluxiv Crema tonica, 40 g

Fluxiv Crema tonica, 40 g - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - ANTIBIOTICE
Antibiotice
P459792308
Descriere: Fluxiv crema tonica este un produs cosmeticale carui ingrediente contribuie la mentinerea elasticitatii, hidratarii si tonicitatii pielii, asigura emolierea pielii, protejeaza microcirculatia de la nivelul acesteia oferind confort si [...]

Descriere: Fluxiv Crema tonica, 40 g

Descriere:

Fluxiv crema tonica este un produs cosmeticale carui ingrediente contribuie la mentinerea elasticitatii, hidratarii si tonicitatii pielii, asigura emolierea pielii, protejeaza microcirculatia de la nivelul acesteia oferind confort si relaxare pentru picioarele tale. D-pantenolul mentine hidratarea, tonicitatea si elesticitatea pielii prin protejarea barierei hidrolipidice proprii si suntine regenerarea acesteia.

Troxerutinum apartine grupei vitamineo P cu proprietati antioxidante care contriubuie la menintinerea in bune conditii a microcerculatiei, conferind starea de confort si relaxare a picioarelor obosite. Asocierea troxerutinului cu d-pantenonul prin proprietatile antioxidante si regenerante, recomanda utilizarea cremei si in cazul unei expuneri solare prelungite.

Compozitie:

Aqua, Alchool, Panthenol,Troxerutin, Paraffinum,Liquidum, Polysobate 80,Glyceril,Stearate,Cetearyl,Alcohol,Ceteareth-30,Benzyl Alcohol,CArbomer, Triethanolamine,BHA,Citric Acid

Mod de administrare:

Fluxiv crema tonica se prezinta sub forma de crema omogena de culoare galbena, destinata administrarii cutanate. Crema se aplica la nivelul picioarelor, in strat subtire, pe pielea intacta si curata, de 2-3 ori pe zi, masand usor de jos in sus pana la patrunderea in piele. Se recomanda folosirea zilnica.

In situatia expunerii solare prelungite se aplica crema in strat subtire pe zonele afectate.

Pentru confortul si realxarea picioarelor dumneavoastra, recomandam utilizarea acestui produs impreuna cu administrarea suplimentului alimentar Fluxiv comprimate filmate.

Mod de prezentare:

Flacon 40 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review