Pachet Fluxiv, 60 comprimate + Crema tonica Fluxiv, 20 g, Antibiotice SA

P479850494
Pachet Fluxiv, 60 comprimate + Crema tonica Fluxiv, 20 g, Antibiotice SA - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - ANTIBIOTICE
Antibiotice

In compozitia suplimentului alimentar Fluxiv se regasesc unii dintre cei mai cunoscuti antioxidanti: disomina/hesperidina, troxerutin si vitamina C, care actioneaza simultan, exercitand o actiune protectoare asupra peretilor vasculari, imbunatatind circulatia sistemului limfatic.

[...]

Pachet Fluxiv, 60 comprimate + Crema tonica Fluxiv, 20 g, Antibiotice SA

Mod de administrare:
2 comprimate pe zi.

Ingrediente:
Diosmina/hesperidina 9:1 - 180 mg / 20 mg; Troxerutin - 300mg; Vitamina C - 100mg;
Alte ingrediente: agent de incarcare: celuloza microcristalina, agent de umezire: crospovidona, stabilizator: copovidona, agenti antiaglomeranti: acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza (HPMC), celuloza microcristalina, acid stearic.

Precautii:
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Produsul este contraindicat copiilor, adoelscentilor sub 18 ani si femeilor care alapteaza. In timpul sarcinii se administreaza cu oprudenta, numai la recomandarea specialistului. Nu se va administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componente. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Prezentare:
60 de comprimate + 20 de grame



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review