Ciorapi compresivi MM/HG 7..9 PREVENTIVI

Ciorapi compresivi  MM/HG 7..9  PREVENTIVI - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - FARA
Fara
P459799297
Ciorapi compresivi preventivi 40 DEN Scudotex 433 de compresie usoara gradată, cu tricotaj fin, recomandați pentru tratarea și prevenirea insuficienței venoase. Ciorapi compresivi preventivi cu compresie usoara Ciorapii [...]

Descriere: Ciorapi compresivi MM/HG 7..9 PREVENTIVI

Ciorapi compresivi preventivi 40 DEN Scudotex 433 de compresie usoara gradată, cu tricotaj fin, recomandați pentru tratarea și prevenirea insuficienței venoase.

Ciorapi compresivi preventivi cu compresie usoara

Ciorapii elastici medicali anti-varice, post-trombotici, preventivi 40 DEN Scudotex 433 cu compresie usoara sunt confectionati din materiale certificate. Trec printr-un proces atent de control al calitatii, ce urmareste atat partea estetica, precum si partea constructiva a procesului. Ciorapii compresivi anti-varice sunt recomandate in profilaxia si tratamentul tromboflebitelor profunde, bolii varicoase sau in sindromul posttrombotic.

Indicatii:

Se recomanda schimbarea ciorapului medical preventivi 40 DEN Scudotex 433 la 4-6 luni sau in mod ideal, achizitionarea si purtarea alternativa a doua perechi de ciorapi medicali. Ciorapul medical de compresie medie usoara se va trage pe picior dimineata si se va da jos seara. Factorii importanti in realizarea efectului terapeutic si profilactic al ciorapilor compresivi sunt:

-alegerea corecta a marimii,imbracarea corecta a articolului precum 

-purtarea constanta pe toata durata zilei.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review