Ciorapi Compresivi Elastofit M

Ciorapi Compresivi Elastofit M - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - FARA
Fara
1435465435
Ciorapii compresivi pana la genunchi sunt extrem de utili in profilaxia si in tratamentul bolii varicoase. Fac parte din clasa de compresie 15-21 mmHG si sunt fabricati din materiale
Se incarca ofertele...

Descriere Ciorapi Compresivi Elastofit M

Ciorapii compresivi pana la genunchi sunt extrem de utili in profilaxia si in tratamentul bolii varicoase. Fac parte din clasa de compresie 15-21 mmHG si sunt fabricati din materiale cetificate care permit pielii sa respire.

Pentru ce se recomanda ciorapii compresivi :

Ciorapii compresivi sunt recomandati pentru persoanele care stau mult timp in picioare (medici, farmacisti, profesori, lucratori comerciali) si care au picioarele obosite, dureroase, umflate. Sunt recomandati si in timpul calatoriilor lungi, pentru prevenirea insuficientei venoase, ori pe perioada sarcinii.

Alte indicatii: edeme, varice, tromboflebite, sindrom posttrombotic.

Beneficiile ciorapilor compresivi :

Ciorapii medicinali contribuie la combaterea insuficientei venoase, imbunatatind circulatia sangvina.

Totodata, sunt utili in scop preventiv/ profilaxia trombozei.

Ciorapii sunt cu varf inchis.Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.