Cicatri 3, 36 capsule, Planta Pol

Cicatri 3, 36 capsule, Planta Pol - PLANTAPOL-SPANIA
P459790409
Cicatri capsule contine ingrediente de inalta calitate care contribuie la imbunatatirea tonusului venossi circulatiei sanguine. Grija pentru sistemul venos! Formula inovativa cu 3 ingrediente active: -extract uscat de Boswellia serrata; -
Se incarca ofertele...

Descriere Cicatri 3, 36 capsule, Planta Pol

Cicatri capsule contine ingrediente de inalta calitate care contribuie la imbunatatirea tonusului venossi circulatiei sanguine.

Grija pentru sistemul venos!

Formula inovativa cu 3 ingrediente active:

-extract uscat de Boswellia serrata;

-extract uscat de Galbenele;

-fractia de flavonoizi (diosminasi hesperidina).

Cicatri este o formula pentru administrare perorala creata ca o continuare si adaugare a produsului lider pentru aplicare topica in caz de hemoroizi – Cicatridina supozitoare. Combinati cu Cicatridina supozitoare in caz de hemoroizi! Pentru un rezultat rapid si durabil. Extractul de Boswellia serratta este folosit in mod traditional in medicina ayurvedica antica.

Efectul lui se datoreaza in principal inhibarii enzimei 5 lipoxigenaza care are un rol important in procesul inflamatiei. Extractul de Galbenele contine trei esteri terpenesi carotenoizi cu functie biologica importanta.

Fractiunile de flavonoizi diosminasi hesperidina sunt ingredientele cele mai des utilizate pentru a asigura o buna functionare si elasticitate a sistemul venos. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange.

Utilizare: 

-in cazul vaselor de sange dilatate din regiunea analasi perianala

– Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange.

-pentru o buna circulatie a sangelui in venele de la nivelul membrelor inferioare (activitatea diosminei).

-pentru un efect mai rapid si durabil combinati actiunea localasi sistemica

-pentru o buna elasticitate a peretilor venelor.

Prezentare:

36 capsuleData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.