Bilomag forte Circulatie, 120 capsule, Zdrovit

P438797618
  • -5%
Bilomag forte Circulatie, 120 capsule, Zdrovit - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - ZDROVIT
ZDROVIT
Proprietăți: Extract de Ginkgo biloba; E171, 120mg magneziu (32% din doza zilnică recomandată*), 90mg extract de Ginkgo biloba. Un preparat complex ce conține extract de Ginkgo biloba, lecitina, [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Bilomag forte Circulatie, 120 capsule, Zdrovit

Proprietăți:

Extract de Ginkgo biloba; E171, 120mg magneziu (32% din doza zilnică recomandată*), 90mg extract de Ginkgo biloba. Un preparat complex ce conține extract de Ginkgo biloba, lecitina, magneziu și vitamina B6.

Extractul de Gikgo biloba ajută la oxigenarea normală a creierului, susținând astfel circulația cerebrală și funcționarea întregului sistem circulator și protejează celula nervoasă, contribuind la neutralizarea radicalilor liberi.

Lecitina intră în compoziția fiecărei celule nervoase, fiind responsabilă de funcționarea optimă a sistemului nervos.

Vitamina B6 și magneziul contribuie la menținerea sănătății psihice, la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea oboselii și epuizării.

Ingrediente:

Extract de Ginkgo biloba; E171, 120mg magneziu (32% din doza zilnică recomandată*), 90mg extract de Ginkgo biloba.

Mod de administrare:

Oral, 1 capsula pe zi, după masă.

Precauții:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Rezultatele sunt vizibile după utilizare îndelungată.

Contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate și persoanelor cu tulburări de coagulare a sângelui. A se întrerupe administrarea produsului cu minim 36 de ore înaintea oricărei intervenții chirurgicale. A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul original.

Supliment alimentar.

Destinat adulților. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici.

Prezentare:

120 capsuleData ultimei actualizari: 2022-04-28 15:11:03