Bilobil Intens 120 mg, 60 capsule, Krka

W49430
Bilobil Intens 120 mg, 60 capsule, Krka - AFECTIUNI-ALE-CIRCULATIEI - KRKA D.D. NOVO MESTO

Bilobil este recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale ce apar odata cu varsta, manifestate ca: tulburari de memorie, scaderea capacitatilor intelectuale, indispozitie si anxietate, ameteala, tinitus, tulburari ale somnului. 

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bilobil Intens 120 mg, 60 capsule, Krka

Bilobil este recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale ce apar odata cu varsta, manifestate ca: tulburari de memorie, scaderea capacitatilor intelectuale, indispozitie si anxietate, ameteala, tinitus, tulburari ale somnului. De asemenea este recomandat in afectiunile circulatorii cronice ale extremitatilor (arteriopatiile obliterante cronice ale membrelor inferioare si in sindromul Raynaud) la debut.

Compozitie:
O capsula contine: extract uscat din frunze de Ginkgo biloba 40mg (standardizat in 9,6mg glicozide ginkgoflavonice si 2,4mg terpene – ginkgolide si bilobalide) si excipienti: lactoza monohidrat, amidon de porumb, talc, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.

Mod de administrare:

  • Doza recomandata este de 1 capsula Bilobil de 3 ori pe zi, dupa mese. Inghititi capsula cu putina apa.
  • Primele semne de ameliorare a simptomatologiei se asteapta sa apara, de obicei, dupa o luna. Pentru un efect de durata, Bilobil se va administra cel putin 3 luni, mai ales la varstnici.

Precautii si contraindicatii:

  • Înainte să luaţi Bilobil Intens, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
  • Înainte de a începe tratamentul cu Bilobil Intens, trebuie stabilit dacă simptomele dumneavoastră nu sunt o consecință a unei alte boli care necesită un tratament specific.
  • Dacă simptomele se agravează în timpul tratamentului cu Bilobil Intens, trebuie să vă adresați medicului sau farmacistului.
  • Dacă aveți o tendință crescută de sângerare (diateză hemoragică) sau sunteți tratat cu medicamente care împiedică coagularea sângelui, puteți lua Bilobil Intens numai la recomandarea medicului dumneavoastră.

Din cauza efectului posibil asupra coagulării sângelui a medicamentelor care conțin ginkgo, tratamentul cu Bilobil Intens nu este recomandat înainte de o intervenție chirurgicală sau la pacienții cu risc de hemoragie cerebrală.
Pacienții cu antecedente de convulsii sau de epilepsie trebuie să evite medicamentele care conțin ginkgo, deoarece acestea pot determina apariția convulsiilor.

Bilobil Intens nu este recomandat dacă luați efavirenz (un medicament pentru tratamentul infecției cu HIV).

Copii și adolescenți:
Acest medicament nu este recomandat la copii și adolescenții cu vârsta sub 18 ani, din cauza datelor insuficiente privind siguranța și eficacitatea. În plus, nu există indicații pentru tratamentul la această grupă de vârstă.

Utilizarea Bilobil Intens nu este recomandată dacă luați în mod regulat medicamente care împiedică coagularea sângelui, cum sunt anticoagulantele cumarină, clopidogrel, acid acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene. Efectul acestor medicamente poate fi modificat; de aceea trebuie să vă adresați medicului înainte de a începe tratamentul.

Dacă Bilobil Intens este administrat împreună cu nifedipina, un medicament utilizat pentru tratamentul unor afecțiuni ale inimii și tensiunea arterială crescută, efectele sale pot fi mărite. Acest lucru poate duce la amețeli sau la înroșirea feței. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă se întâmplă acest lucru.

Dacă capsulele Bilobil Intens sunt utilizate concomitent cu medicamente pentru tratamentul epilepsiei, riscul de convulsii poate fi mai mare. Combinația trebuie evitată. Bilobil Intens nu trebuie administrat împreună cu efavirenz, un medicament pentru tratamentul infecției cu HIV, deoarece efectul efavirenz poate fi scăzut.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

  • Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
  • Nu se cunosc reacţiile adverse ale extractului de Ginkgo biloba asupra fătului. Poate apărea o tendință crescută de sângerare.
  • Datorită datelor insuficiente, Bilobil Intens nu este recomandat la gravide.
  • Datorită datelor de siguranță insuficiente, Bilobil Intens nu este recomandat la femeilor care alăptează.

Bilobil Intens 120 mg conţine glucoză și lactoză.

Prezentare:
60 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa