Bilobil Forte 80 mg, 60 capsule, Krka

Bilobil Forte 80 mg, 60 capsule, Krka -  - KRKA D.D. NOVO MESTO
P32301

Bilobil Forte contine extract uscat, rafinat si cuantificat din frunza de Ginkgo biloba. Substantele active din extract sunt glicozidele flavonice, ginkgolidele si bilobalidele. Acestea dilata vasele de sange, imbunatatesc circulatia sangelui, impiedica agregarea plachetelor si astfel imbunatatesc circulatia sangelui si maresc aportul de oxigen si glucoza.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bilobil Forte 80 mg, 60 capsule, Krka

Bilobil Forte contine extract uscat, rafinat si cuantificat din frunza de Ginkgo biloba. Substantele active din extract sunt glicozidele flavonice, ginkgolidele si bilobalidele. Acestea dilata vasele de sange, imbunatatesc circulatia sangelui, impiedica agregarea plachetelor si astfel imbunatatesc circulatia sangelui si maresc aportul de oxigen si glucoza. Prin reglarea metabolismului, protejeaza celulele si tesuturile de deteriorarea cauzata de lipsa de oxigen. Extractul din frunza de ginkgo este eficace in tulburarile de circulatie a sangelui la nivelul creierului.

Bilobil Forte imbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si metabolismul si impiedica scaderea capacitatii intelectuale.

Bilobil Forte este recomandat in tratamentul simptomatic al:

  • Deficitului de memorie, tulburarilor de concentrare;
  • Deficitului cognitiv patologic la pacientii varstnici;
  • Starii emotionale depresive.

Durata tratamentului:
Primele semne de imbunatatire sunt de obicei observate dupa 4 saptamani de tratament. Tratamentul trebuie continuat timp de cel putin 12 saptamani. Daca nu exista nici o imbunatatire dupa 3 luni de tratament sau daca simptomele se agraveaza, trebuie consultat medicul, pentru a determina daca tratamentul mai trebuie continuat.

Acest produs nu este destinat utilizarii la copii si adolescenti.

Reactii adverse rare (pot afecta pana la 1 din 1000 persoane):

  • Tulburari gastro-intestinale.
  • Dureri de cap, ameteli.
  • Reactii de hipersensibilitate.
  • Contractii ale muschilor, crampe ale muschilor.

Reactii adverse cu frecventa necunoscuta:
Sangerare a organelor individuale (ochi, nas, creier, tract gastro-intestinal).

Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa