Bilobil 40 mg, 60 capsule, Krka

Bilobil 40 mg, 60 capsule, Krka -  - KRKA D.D. NOVO MESTO
P04754

Bilobil imbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si metabolismul si impiedica scaderea capacitatii intelectuale.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bilobil 40 mg, 60 capsule, Krka

Indicatii:
Bilobil contine extract uscat, rafinat si cuantificat din frunza de Ginkgo biloba. Substantele active din extract sunt glicozidele flavonice, ginkgolidele si bilobalidele. Acestea dilata vasele de sange, imbunatatesc circulatia sangelui, impiedica agregarea plachetelor si astfel imbunatatesc circulatia sangelui si maresc aportul de oxigen si glucoza. Prin reglarea metabolismului, protejeaza celulele si tesuturile de deteriorarea cauzata de lipsa de oxigen. Extractul din frunza de ginkgo este eficace in tulburarile de circulatie a sangelui la nivelul creierului.

Bilobil imbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si metabolismul si impiedica scaderea capacitatii intelectuale.

Bilobil este recomandat in tratamentul simptomatic al:
Deficitului de memorie, tulburarilor de concentrare;
Deficitului cognitiv patologic la pacientii varstnici;
Starii emotionale depresive.

Compozitie:

  • Substanta activa este extractul uscat si standardizat din frunza de ginkgo. Fiecare capsula contine 40 mg extract uscat, standardizat din frunza de Ginkgo biloba L. (35- 67:1), corespunzand la:
  • Flavonoide 8,8?10,8 mg, sub forma de glicozide flavonice,
  • Ginkgolide A, B, C 1,12?1,36 mg si
  • Bilobalide 1,04?1,28 mg.

Solvent de extractie: acetona 60% (m/m).

Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amidon de porumb, stearat de magneziu si talc, in continutul capsulei; dioxid de titan (E 171), oxid rosu de fer (E 172), azorubina (E 122), gelatina, oxid negru de fer (E 172) si indigotina (E 132), in capsula. Alt ingredient din preparatul pe baza de plante este glucoza lichida, uscata prin pulverizare.

Mod de administrare:

  • Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
  • Doza zilnica recomandata pentru adulti si varstnici este o capsula Bilobil 40 mg (corespunzand la 40 mg extract uscat din frunza de Ginkgo biloba) de 3 ori pe zi.
  • Capsulele Bilobil 40 mg trebuie inghitite intregi, dupa masa, cu un pahar cu apa.

Durata tratamentului:
Primele semne de imbunatatire sunt de obicei observate dupa 4 saptamani de tratament. Tratamentul trebuie continuat timp de cel putin 12 saptamani. Daca nu exista nici o imbunatatire dupa 3 luni de tratament sau daca simptomele se agraveaza, trebuie consultat medicul, pentru a determina daca tratamentul mai trebuie continuat.

Contraindicatii:

  • Inainte sa luati Bilobil, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a incepe tratamentul cu Bilobil, trebuie stabilit daca simptomele dumneavoastra nu sunt o consecinta a unei alte boli care necesita un tratament specific.
  • Daca simptomele se agraveaza in timpul tratamentului cu Bilobil, trebuie sa va adresati medicului sau farmacistului.
  • Daca aveti o tendinta crescuta de sangerare (diateza hemoragica) sau sunteti tratat cu medicamente care impiedica coagularea sangelui, puteti lua Bilobil numai la recomandarea medicului dumneavoastra.
  • Din cauza efectului posibil asupra coagularii sangelui a medicamentelor care contin ginkgo, tratamentul cu Bilobil nu este recomandat inainte de o interventie chirurgicala sau la pacientii cu risc de hemoragie cerebrala.
  • Pacientii cu antecedente de convulsii sau de epilepsie trebuie sa evite medicamentele care contin ginkgo, deoarece acestea pot determina aparitia convulsiilor.
  • Bilobil nu este recomandat daca luati efavirenz (un medicament pentru tratamentul infectiei cu HIV).

Atentionari speciale:
Sarcina si alaptarea:

  • Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa aveti un copil, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
  • Nu se cunosc reactiile adverse ale extractului de Ginkgo biloba asupra fatului. Poate aparea o tendinta crescuta de sangerare.
  • Datorita datelor insuficiente, Bilobil nu este recomandat la gravide.
  • Datorita datelor de siguranta insuficiente, Bilobil nu este recomandat la femeilor care alapteaza.

Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa