Tampoane mamare, 40 bucati, BabyTime

Tampoane mamare, 40 bucati, BabyTime -  - BABYTIME
BabyTime
P548488130

Confort şi încredere superioare Tampoane de unică folosinţă pentru sâni Strat superior de tip este moale şi confortabil pe piele.

[...]

Descriere: Tampoane mamare, 40 bucati, BabyTime

Confort şi încredere superioare Tampoane de unică folosinţă pentru sâni Strat superior de tip este moale şi confortabil pe piele. Umplutură triplu stratificată din material extrem de absorbant Umplutură triplu stratificată din material extrem de absorbant Umplutura extrem de absorbantă captează umiditatea şi păstrează pielea uscată zi şi noapte. Ambalate individual pentru igiena ta Ambalate individual pentru igiena ta Ambalate individual pentru igiena ta, perfecte pentru deplasări. Strat exterior etanş, care lasă pielea să respire Stratul exterior este etanş pentru a păstra hainele uscate, dar lasă pielea să respire. 2 benzi adezive pentru a fixa tampoanele 2 benzi adezive pentru a fixa tampoanele. În medie, doar 2 mm grosime Având în medie doar 2 mm grosime şi o formă curbată, tampoanele devin invizibile pe sub haine. Dezvoltate împreună cu un expert Dezvoltate cu moaşa şi consilierul în alăptare Vicky Scott, care a încurajat timp de 20 ani mamele să-şi alăpteze copiii.

Prezentare:
40 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review