Garmastan Crema, 20 g, Protina Pharma

W52079
  • -10%
Garmastan Crema, 20 g, Protina Pharma - INGRIJIRE-POSTNATALA - LABORATOIRES FAMOUZE
Garmastan Crema cu Guaiazulena pentru mameloane, fara continut de grasimi. Garmastan pastreaza pielea mameloanelor si a areolelor mamare suple si elastice, prevenind aparitia eroziunilor, contribuind astfel la protejarea pielii extrem [...]

Garmastan Crema, 20 g, Protina Pharma

Garmastan Crema cu Guaiazulena pentru mameloane, fara continut de grasimi.

Garmastan pastreaza pielea mameloanelor si a areolelor mamare suple si elastice, prevenind aparitia eroziunilor, contribuind astfel la protejarea pielii extrem de sensibile a acestei regiuni Garmastan isi modifica consistenta la temperatura corpului si de asemenea, este foarte economica si usor de aplicat pe pielea sensibila.

Garmastan este inodora, nu contine grasimi si de aceea, este usor de indepartat de pe tesuturi prin spalare. Garmastan nu contine coloranti, uleiuri aromatice si alcool. In America de Nord si de Sud, proprietatile protective si curative ale constituientilor arborelui de guaiacum sunt cunoscute de multi ani. Cunostintele localnicilor despre aceste proprietati au fost folosite la crearea gamei Garmastan®. Garmastan , crema pentru mameloane, contine albastru de guaiazulena, produs din uleiuri eterice ale arborelui de guaiacum.

Nu este necesara indepartarea unguentului Garmastan prin spalare inainte de alaptare.

Aplicarea se repeta de cate ori este necesar. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.

De asemenea, pentru mameloanele foarte sensibile, Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema pentru mameloane se poate aplica, dupa dus, incepand cu a opta luna de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.

Proprietati:

- isi modifica consistenta la temperatura corpului,

- nu contine grasimi,

- nu are miros,

- se aplica usor pe orice tip de piele,

- se indeparteaza usor prin spalare.

Este perfect tolerat atit de mamica cit si de bebelus.

Compozitie:

Guaiazulene 0,05 gr (excipienti crema PEG 8, PEG-75, sorbitol, metabisulfit de sodiu, clorura de cetil piridinium, apa).

Mod de administrare:

Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema.

Prezentare:

20 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review