Comprese impregnate Multi-Mam cu gel bio-activ pentru ragade, 12 bucati, Bioclin

Comprese impregnate Multi-Mam cu gel bio-activ pentru ragade, 12 bucati, Bioclin - INGRIJIRE-POSTNATALA - BIOCLIN BV DELF
C01207

Descriere: Comprese impregnate Multi-Mam cu gel bio-activ pentru ragade, 12 bucati, Bioclin


    Stimulează procesul natural de regenerare a țesutului.
    Impregnate cu gel bio-activ, are efect antibacterian, antiinflamator, antipuriginos.
    Proprietăți imunostimulatoare.
    Nu este necesară îndepărtarea gelului înainte de alăptare. Când mameloanele devin dureroase datorită alăptării sau pielea înceapă să crape este extrem de important să prevenim infectarea și să asigurăm un proces rapid de vindecare. Este la fel de important să alinăm durerea și inflamațiile suferite de mamă și să confortul acesteia. Multi-Mam Comprese sunt perfecte pentru acest scop. Compresele sunt impregnate cu gel bio-activ, care este un produs complet natural creat din plante. Gelul bio-activ stimulează procesul natural de regenerare a țesutului, reduce inflamația și are un efect direct de calmare. Sunt ușor antiseptice și previn infectarea. Sunt plastifiate pe o parte pentru a preveni pătarea sutienului și creează condițiile ideale de vindecare a țesutului.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review