Elancyl Crema Corp Multifermitate, 200ml

W55104
Elancyl Crema Corp Multifermitate, 200ml - COSMETICE-GRAVIDE - PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE S.A.S.
Proprietăți: - complexul unic de ingrediente active naturale, inclusiv extractul de iederă și extractul de alge mare, protejează și stimulează sinteza fibrelor de elastină și colagen care întăresc elasticitatea [...]

Elancyl Crema Corp Multifermitate, 200ml

Proprietăți:

- complexul unic de ingrediente active naturale, inclusiv extractul de iederă și extractul de alge mare, protejează și stimulează sinteza fibrelor de elastină și colagen care întăresc elasticitatea pielii;

- pielea arată mai fermă și este mai suplă și mai tonifiată;

- această cremă cu textura netedă și răcoritoare este îmbogățită cu ulei de șofrănel și hidratează pielea, lăsând-o moale și delicat parfumată.

Mod de utilizare:

Se aplică dimineața și seara prin mișcări circulare în mod uniform pe tot corpul, insistând pe zonele cu probleme (brațe, coapse, abdomen). Ingrediente active: Ulei de șofrănel, glicerina, iedera.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review