Topfer Lapte HA 1, +0luni, 600g

Topfer Lapte HA 1, +0luni, 600g -  - TOPFER
Topfer
W53650
Topfer Lactana HA1 este formula de lapte hipoalergenică de început, ce o poți administra de la naștere, sugarului cu risc alergic crescut, dacă nu este alăptat. Topfer [...]

Descriere: Topfer Lapte HA 1, +0luni, 600g

Topfer Lactana HA1 este formula de lapte hipoalergenică de început, ce o poți administra de la naștere, sugarului cu risc alergic crescut, dacă nu este alăptat.

Topfer Lactana HA1 îl poți oferi bebelușului și în cazul în care nu mai alăptezi (înțărcare) sau dacă dorești să schimbi orice altă formulă de lapte hipoalergenic, ce nu-i priește bebelușului.

Topfer Lactana HA1 conține proteine de înaltă calitate, parțial hidrolizate, cu potențial alergen foarte scăzut.

Din cauza proteinei hipoalergenice, Topfer HA1 are un miros și un gust aparte (trecerea de la orice altă formulă se face progresiv).

Topfer Lactana HA1 conține culturi Bifidus, pentru o floră intestinală sănătoasă.

Topfer Lactana HA1 este formula de lapte hipoalergenică de început ce o poți administra de la naștere sugarului cu risc alergic crescut:

- de la naștere, dacă nu este alăptat (în cazul cezarienei, până la instalarea laptelui)

- după alăptare sau dacă dorești să treci de la orice altă formulă de lapte hipoalergenic, pentru sugari Topfer Lactana HA1 conține proteine de înaltă calitate care au fost parțial hidrolizate scăzânduli-se astfel potențialul alergen.

Din cauza proteinei hipoalergenice, Topfer HA1 are un miros și un gust aparte (scaunul bebelușului ar putea tinde către culoarea verde).

O dietă hipoalergenică cu Topfer HA1 nu poate oferi protecție 100% împotriva alergiilor, dar reduce riscul comparativ cu o formulă obișnuită.

Topfer Lactana HA1 conține culturi Bifidus de înaltă calitate și îndeplinește cele mai înalte cerințe privind calitatea și respectă ultimele prevederi științifice privind nutriția bebelușilor.

Topfer Lactana HA1 nu îl poți utiliza dacă bebelușul are sau este suspectat că ar avea o alergie la laptele de vacă, intoleranță la lactoză, galactozemie sau malabsorbție la glucoză sau galactoză.


Ingrediente:

lactoză, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de răpiță, ulei de floarea-soarelui), proteine din zer hidrolizat, amidon, emulsificatori: mono și digliceride ale acidului citric cu acizi grași, hidroxid de potasiu, fosfat de calciu, clorură de potasiu, fosfat de magneziu, vitamina C, L-Tirozian, L-Fenilanină, clorură de sodiu, hidroxid de sodiu, L-Triptofan, carbonat de magneziu, taurină, inozitol, Vit. E, culturi de bifidobacterii (B. breve, B. bifidum, B.infantis, B.longum), lactat de fier, L-Carnitină, sulfat de zinc, D-pantotenat de calciu, niacină, sulfat de cupru, Vit. A, Vit.B1, Vit. B2, Vit. B6, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid folic, Vit.K, selenat de sodiu, biotină, Vit. D, Vit. B12.


Prezentare:

600g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review