Topfer Bio 2, Formula de Lapte, +6 luni, 600 g

  • -10%
Topfer Bio 2, Formula de Lapte, +6 luni, 600 g -  - TOPFER
Topfer
P38380
După a 6-a lună până în luna a 10-a Tӧpfer Bio 2 a fost special dezvoltat pentru sugarii cu care au peste 6 luni care nu [...]

Descriere: Topfer Bio 2, Formula de Lapte, +6 luni, 600 g

După a 6-a lună până în luna a 10-a

Tӧpfer Bio 2 a fost special dezvoltat pentru sugarii cu care au peste 6 luni care nu pot fi alăptați sau care au o senzație persistentă chiar și după hrănirea cu formula Topfer Bio 1.

Tӧpfer Bio 2 este adaptat nevoilor nutriţionale speciale ale copilului tău și este recomandat după luna a 6-a.

Produsul îndeplinește cei mai exigenți parametri calitativi și corespunde noilor cerințe în domeniul alimentației.

Conţine, printre altele, vitamina A, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, precum şi fier, care facilitează dezvoltarea cognitivă normală a copilului tău (în conformitate cu legea).

Conține renumita combinaţie de 4 bifido culturi valoroase

Conține acizi grași polinesaturaţi cu lanț lung

Se prepară simplu, cu apă fiartă


Ingrediente:

lapte degresat *¹, praf* de zer parțial demineralizat, uleiuri vegetale* (ulei de palmier*², ulei de răpită*, ulei de floarea-soarelui), maltodextrină*, lapte praf degresat*¹,Lactoză, amidon*, ulei vegetal de Mortierella alpină, ulei de pește, carbonat de calciu, citrat de sodiu, clorură de potasiu, vit.C, fosfat de calciu, lactat de fier, vit.E, culturi de bifidobacterii (B.breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum), sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, vit.A, Vit.B1, Vit.B6, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid folic, vit.K, selenit de sodiu, vit.D. ¹lapte organic din regiune Allgau ²ulei de palmier organic din culturi susținute * de proveniența organică


Prezentare:

600g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review