Lapte praf NAN 1 Optipro 400g, de la nastere, Nestle

Lapte praf NAN 1 Optipro 400g, de la nastere, Nestle -  - NAN
Nan
I5917

NAN OPTIPRO® 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

[...]

Descriere: Lapte praf NAN 1 Optipro 400g, de la nastere, Nestle

NAN OPTIPRO® 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

NAN OPTIPRO® 1, prin combinatia sa unica de ingrediente, asigura bebelusului tau toti nutrientii necesari pentru o buna dezvoltare fizica si mentala.

OPTIPRO® este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.

HM-O® este o formulă unică. L. reuteri sunt culturi similare cu cele care se găsesc şi în laptele matern.

Conţine DHA în conformitate cu legislaţia pentru toate formulele de început (Regulamentul Delegat 2016/127), acum în cantitate dublă faţă de reţeta anterioară.

Numai lactoză - este unicul glucid din NAN OPTIPRO®

Întreabă medicul specialist de spre la ptele de început NAN OPTIPRO®

Ingrediente:

Proteine din zer demineralizat, lapte degresat, uleiuri vegetale (floarea soarelui cu conţinut ridicat de acid oleic, cocos, rapiţă cu conţinut scăzut de acid erucic, floarea soarelui), lactoză, minerale (citraţi de calciu, citrat de potasiu, clorură de magneziu, hidroxid de potasiu, clorură de potasiu, fosfaţi de sodiu, clorură de sodiu, hidroxid de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodură de potasiu, selenat de sodiu), 2’-fucozil-D-lactoză, ulei de peşte, emulgator lecitină din soia, bitartrat de colină, aminoacizi (L-fenilalanină, L-histidină), corector de aciditate acid citric, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamidă (niacină), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), mononitrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid folic (folat), filochinonă (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotină, cianocobalamină (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus reuteri*, taurină, inozitol, nucleotide [citidină 5’-acid monofosforic (CMP), uridină 5’-acid fosforic (UMP), adenozină 5’-acid fosforic (AMP), guanozină 5'-acid fosforic (GMP)], L-carnitină.

*Culturi de Lactobacillus reuteri DSM17938 sub licenţă BioGaia AB.

Ambalat in atmosfera protectoare.

Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani.

Prezentare:

400 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa