Milumil Junior PreciNutri formula lapte de crestere, +1 an, 600 g, Milupa

Milumil Junior PreciNutri formula lapte de crestere, +1 an, 600 g, Milupa - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - MILUPA
5.0 (5 review-uri)
Milupa
I5825

Inovația PreciNutri+ combină un mix de fibre și nutrienți esențiali cu Lactofidus, proces de fermentare în care am selectat cu grijă culturi de bacterii pentru a obține nouă formulă Milumil.

Se incarca ofertele...

Descriere Milumil Junior PreciNutri formula lapte de crestere, +1 an, 600 g, Milupa

Inovația PreciNutri+ combină un mix de fibre și nutrienți esențiali cu Lactofidus, proces de fermentare în care am selectat cu grijă culturi de bacterii pentru a obține nouă formulă Milumil.

Lapte pentru copii de vârstă mică Milumil PRECINUTRI+ Junior combină:

  • Fibre scGOS/lcFOS.
  • Fier pentru dezvoltarea creierului.
  • Vitamina D & Calciu pentru dezvoltarea oaselor.

Ingrediente:
Lapte degresat, lactoză (din lapte), concentrat proteic demineralizat din zer (din lapte), maltodextrină, galacto oligozaharide (din lapte), ulei de palmier, ulei de floarea-soarelui, ulei de răpită, hidrogen fosfat dipotasic, fosfat tricalcic, fructo oligozaharide, carbonat de calciu, dicitrat trimagnezic, citrat tripotașic, acid L-ascorbic, clorură de sodiu, emulgător (lecitina din soia), clorură de potasiu, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, colecalciferol, DL-alfa-tocoferil-acetat, D-pantotenat de calciu, ciancobalamină, acid pteroilmonoglutamic, nicotinamidă, DL-alfa-tocoferol, reținil palmitat, riboflavină, D-biotină, hidroclorura de piridoxină, hidroclorura de tiamină, iodură de potasiu, fitomenadiona.

Valoare energetică per 100g de produs: 65 kcal

Alergeni:
Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)

Prezentare:
600 gData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.