Lapte praf Laktowit, 400 g, 0-2 ani

Lapte praf Laktowit, 400 g, 0-2 ani - FORMULE-LAPTE - LAKTOWIT
5.0 (1 review-uri)
Laktowit
I5553

Lapte praf pentru sugari de la nastere, fara gluten, fara ulei de palmier. Laktowit este un lapte nutritional complet pe baza de zer, care contine vitamine si minerale cheie, necesare pentru o dezvoltare sanatoasa a copilului dumneavoastra.

[...]

Descriere: Lapte praf Laktowit, 400 g, 0-2 ani

Lapte praf pentru sugari de la nastere, fara gluten, fara ulei de palmier.

Laktowit este un lapte nutritional complet pe baza de zer, care contine vitamine si minerale cheie, necesare pentru o dezvoltare sanatoasa a copilului dumneavoastra. Poate fi utilizat pentru hranirea combinata sau daca copilul nu este alaptat. Este o formula de inceput si de crestere.

Laktowit lapte pentru sugari este conceput pentru a satisface nevoile nutritionale ale copilului dumneavoastra: de la nastere ca hrana unica sau combinat, in continuarea alaptarii la san, adecvat pana la sfarsitul hranirii cu biberonul.

Laktowit contine acizi grasi esentiali necesari pentru cresterea si dezvoltarea normala a copiilor, lactoza, singura sursa de galactoza, un nutrient cheie important pentru dezvoltarea optima a sistemului nervos si mielinizare, calciul si fosforul necesar cresterii si dezvoltarii normale a oaselor la copii, fierul care contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor, 3 surse de proteine – concentrat de proteine din zer, praf de zer demineralizat si lapte praf degresat – amestec stiintific echilibrat de aminoacizi esentiali care sustin cresterea si dezvoltarea, vitamina D importanta pentru sistemul imunitar.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review