Lapte praf Hipp 3 Organic Junior 1+, pentru copii in crestere, 500g

P459791314
  • -5%
Lapte praf Hipp 3 Organic Junior 1+, pentru copii in crestere, 500g - FORMULE-LAPTE - HIPP
Hipp
HIPP 3 Junior Organic Lapte de crestere, de la 12 luni, 500g Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri [...]

Lapte praf Hipp 3 Organic Junior 1+, pentru copii in crestere, 500g

HIPP 3 Junior Organic Lapte de crestere, de la 12 luni, 500g Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de introduce o formula de lapte trebuie luata doar la recomandarea medicului. HiPP 3 Organic 500g, lapte de crestere, din a 12a luna. Nu se va folosi ca subtituent al laptelui matern in primele 6 luni. O alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu acizi grasi Omega 3 si vitamine si minerale importante. Cu ingrediente din producţie ecologică, provine de la animale crescute in mediul lor natural, hranite cu furaje naturale, in concordanta cu directivele UE ce privesc productia ecologica.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review