Lapte praf de inceput, Organic 1, 300 g, Hipp

W56057
  • -5%
Lapte praf de inceput, Organic 1, 300 g, Hipp - FORMULE-LAPTE - HIPP
Hipp
HiPP Organic are la baza ingrediente de calitate ecologica (organica), atent selectate si strict controlate. HiPP 1 ORGANIC contine toti nutrientii necesari si este imbogatit cu acizi grasi cu lant [...]

Descriere: Lapte praf de inceput, Organic 1, 300 g, Hipp

HiPP Organic are la baza ingrediente de calitate ecologica (organica), atent selectate si strict controlate. HiPP 1 ORGANIC contine toti nutrientii necesari si este imbogatit cu acizi grasi cu lant lung polinesaturati = LCP (Omega 3 & 6), importanti mai ales in primele luni de viata. Contine doar lactoza (puteti hrani copilul cu cat lapte are nevoie si cat de frecvent este nevoie). Produs instant. Va rugam respectati instructiunile de preparare si de utilizare intocmai! Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoastra. Mod de depozitare:Produsul sigilat se poate pastra intr-un loc uscat, la temperatura camerei, pe toata perioada de valabilitate. Din momentul deschiderii, pastrati pachetul bine inchis intr-un loc uscat si racoros. Se va consuma in maximum 3 saptamani de la deschidere. Va rugam sa evitati fluctuatiile de temperatura. Prezentare:300g..

Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review