Iaurt cu banane,+ 6 luni, 4x100 g, Humana

  • -6%
Iaurt cu banane,+ 6 luni, 4x100 g, Humana - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - HUMANA
Humana
P479852398

Iaurtul nostru este preparat cu lapte proaspăt provenit de la fermele proprii din Germania.Va garantăm cele mai înalte standarde de calitate pentru a fabrica produse sigure si de încredere, cu un gust minunatPentru gurmanzii mici și mari!

Se incarca ofertele...

Descriere Iaurt cu banane,+ 6 luni, 4x100 g, Humana

Proprietati:

  • Cu mult lapte (79%);
  • Cu calciu;
  • Începând de la 6 luni;
  • Fără gluten;
  • Ideal pentru plimbări, nu necesită refrigerare până la deschidere;
  • Ușor de consumat: se deschide, se amestecă și se consumă cu lingurița.

Mod de administrare:
Se amesteca si se consuma cu lingurita.

Foarte important!
Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Ministerul Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Diversificarea se face numai la sfatul si sub supravegherea medicului. Va rugam sa-i asigurati copilului dumneavoastra o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

Ingrediente:
Iaurt pasteurizat 79% (din lapte cu 3,5% grăsime), suc deionizat concentrat de struguri, piure de banane 5%, amidon modificat, agent de îngroșare: pectină, aromă naturală, acid: acid lactic

Pentru informatii complete precum lista de ingrediente, declaratie nutritionala, alergeni, conditii de depozitare etc. vezi imaginea cu eticheta in limba romana a produsului.

Prezentare:
4 x 100 g.

 Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.