Formula de lapte de inceput 1, +0 luni, 800 g, Humana

Formula de lapte de inceput 1, +0 luni, 800 g, Humana -  - HUMANA
Humana
P438798010

Copilașul dumneavoastră a sosit în cele din urmă și acum vă bucurați de multe momente speciale petrecute împreună. Descoperiți o lume cu totul nouă, plină de dragoste, trăiri intense și provocări noi. Laptele nostru de început Humana 1 a fost conceput pentru alimentația copilului încă de la naștere și este destinat sugarilor care nu sunt hrăniți exclusiv la sân.

[...]

Descriere: Formula de lapte de inceput 1, +0 luni, 800 g, Humana

Preparatul nostru conține lactoză ca singura sursă de carbohidrați și este îmbogățit cu DHA, un acid gras omega-3 esențial.

Proprietati:

  • Promisiunea noastră față de dumneavoastră și bebelușul dumneavoastră este de a-i oferi toți nutrienții necesari, bazându-ne pe o experiență de peste 65 de ani în știință și cercetare, pentru a vă însoți în această călătorie.
  • *conține DHA în conformitate cu legislația pentru toate formulele de început (Reg. Delegat 2016/127);
  • Humana iubește copiii. În fiecare zi suntem inspirați de mame și de copiii lor. Ascultăm și suntem atenți la așteptările părinților și ne ghidăm după nevoile celor mici. Știind că, fără îndoială, laptele matern este cea mai bună hrană a sugarilor, Humana este motivată de cele mai recente descoperiri din natură și știință pentru a oferi o nutriție adecvată sugarilor și copiilor mici.
  • Humana 1 când se folosește: Copilul dumneavoastră crește de la o zi la alta și nevoile sale nutriționale se modifică. Humana 1 este conceput pentru a completa alimentația cu lapte matern sau poate reprezenta unica sursă de alimentație, începând de la naștere.

Mod de preparare:

  • Fierbeți apă conform cantității din tabelul de dozare, lăsați-o să se răcească la 50 oC și turnați jumătate din aceasta într-un biberon curat.
  • Adăugați cu ajutorul linguriței dozatoare cantitatea de pudră necesară, nivelați la colțul de nivelare și adăugați pudra în biberonul cu apă.
  • Închideți biberonul și agitați imediat, apoi adăugați restul de apă încălzită și agitați din nou.
  • Fixați bine tetina și verificați temperatura temperatura băuturii înainte de hrănirea sugarului (temperatura de băut este în jur de 37 oC).

Caracteristicile ambalajului:

Siguranță:
Închiderea exterioară de siguranță, membrana interioară de sigilare și marginea inferioară oferă protecție conținutului din toate părțile. Ambalaj fără bisfenol A.

Igienă:
Suportul integrat al linguriței dozatoare și deschiderea largă a cutiei minimizează contactul pielii cu pudra de lapte. Odată închis, capacul cutiei creează o barieră excelentă împotriva umidității;

Comoditate:
Posibilitatea de a lucra cu o singură mână și de a măsura corect cantitatea de pudră din lingurița dozatoare prin nivelarea conținutului la colțul special.

Aviz important:
Alimentația la sân reprezintă cea mai bună modalitate de a hrăni sugarul. Consultați medicul înainte de a începe hrănirea sugarului cu o formulă de lapte. Nu lăsați copilul să folosească tetina biberonului pe post de suzetă. La fel ca laptele matern, formulele de lapte conțin carbohidrați care pot afecta dantura copilului.

Ingrediente:
Pudră de zer demineralizat, uleiuri vegetale (palmier, rapiță, floarea-soarelui), lactoză, lapte praf degresat, galacto-oligozaharide (din lapte), grăsime din sâmburi de palmier, ulei din micro-alge de Schizochytrium sp., ulei din Mortierella alpina, bisglicinat feros, clorură de potasiu, carbonat de calciu, bitartrat de colină, săruri de calciu ale acidului ortofosforic, citrat de sodiu, inozitol, selenat de sodiu, L-triptofan, carbonat de magneziu, L-tirozina, sulfat de mangan, vitamina C, citrat de potasiu, L-fenilalanina, nucleotide (acid citidin 5’-monofosforic, săruri de sodiu ale acidului uridin 5’-monofosforic, săruri de sodiu ale acidului adenozin 5’-monofosforic, săruri de sodiu ale acidului inozin 5’-monofosforic, săruri de sodiu ale acidului guanozin 5’-monofosforic), taurină, iodat de potasiu, vitamina E, sulfat de zinc, vitamina D, vitamina A, acid pantotenic, niacină, sulfat cupric, biotină, tiamină, vitamina B6, vitamina K, acid folic, riboflavină, vitamina B12.

Prezentare:
800 g.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review