Formula de lapte de continuare 2, +6 luni, 800 g, Humana

  • -5%
Formula de lapte de continuare 2, +6 luni, 800 g, Humana - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - HUMANA
Humana
P479852337

Copilul dumneavoastră crește de la o zi la alta și nevoile sale nutriționale se modifică. Humana 2 este conceput pentru vârsta de la 6 luni (când alimentația sugarului se diversifică), ca parte a unei diete echilibrate și ca suport pentru creșterea și dezvoltarea sugarului.

Se incarca ofertele...

Descriere Formula de lapte de continuare 2, +6 luni, 800 g, Humana

Cu fiecare zi ce trece, copilul dumneavoastră este tot mai mare, devine tot mai activ și începe să exploreze hrana solidă.  Laptele de continuare HUMANA 2 conține lactoză ca singura sursă de carbohidrați și este îmbogățit cu toți nutrienții esențiali necesari în cantități adaptate vârstei:

DHA (acid docosahexaenoic) – contribuie la dezvoltarea normală a vederii sugarului până la vârsta de 12 luni (efectul benefic se obține la ingerarea unei cantități zilnice de 100mg DHA);

GOS (galacto-ologozaharide) - fibre;

ALA (acid alfa-linolenic) – un acid gras omega-3 esențial pentru dezvoltarea cognitivă a sugarului;

Vitamina C – importantă pentru sistemul imunitar.

Nucleotide.

Proprietati:

PRO BALANCE este promisiunea noastră față de tine și copilul tău de a-i furniza acestuia toți nutrienții necesari, pe baza experienței noastre de 65 de ani în știință și cercetare;

Humana iubește copiii. În fiecare zi suntem inspirați de mame și de copiii lor. Ascultăm și suntem atenți la așteptările părinților și ne ghidăm după nevoile celor mici. Știind că, fără îndoială, laptele matern este cea mai bună hrană a sugarilor, Humana este motivată de cele mai recente descoperiri din natură și știință pentru a oferi o nutriție adecvată sugarilor și copiilor mici.

Mod de preparare:

  • Fierbeți apă conform cantității din tabelul de dozare, lăsați-o să se răcească la 50 oC și turnați jumătate din aceasta într-un biberon curat.
  • Adăugați cu ajutorul linguriței dozatoare cantitatea de pudră necesară, nivelați la colțul de nivelare și adăugați pudra în biberonul cu apă.
  • Închideți biberonul și agitați imediat, apoi adăugați restul de apă încălzită și agitați din nou.
  • Fixați bine tetina și verificați temperatura temperatura băuturii înainte de hrănirea sugarului (temperatura de băut este în jur de 37 oC).

Aviz important:

  • Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Ministerul Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. 
  • Laptele de continuare nu ar trebui utilizat ca un înlocuitor al laptelui matern în primele 6 luni și ar trebui introdus în alimentație după vârsta de 6 luni ca parte a unei diete echilibrate.
  • Creșterea și dezvoltarea individuală a copilului tău poate face necesară introducerea mai devreme a unei formule de continuare ca parte a unei alimentații echilibrate.
  • Consultați medicul sau moașa înainte de a începe hrănirea sugarului cu o formulă de lapte. 

Ingrediente:

Pudră de zer demineralizat, uleiuri vegetale (palmier, rapiță, floarea-soarelui), lactoză, lapte praf degresat, galacto-ologozaharide (din lapte), grăsime din sâmburi de palmier, ulei din micro-alge de Schizochytrium sp., bisglicinat feros, clorură de potasiu, carbonat de calciu, bitartrat de colină, săruri de calciu ale acidului ortofosforic, citrat de sodiu, inozitol, selenat de sodiu, L-triptofan, carbonat de magneziu, L-tirozina, sulfat de mangan, vitamina C, citrat de potasiu, L-fenilalanina, nucleotide (acid citidin 5’-monofosforic, săruri de sodiu ale acidului uridin 5’-monofosforic, săruri de sodiu ale acidului adenozin 5’-monofosforic, săruri de sodiu ale acidului inozin 5’-monofosforic, săruri de sodiu ale acidului guanozin 5’-monofosforic), taurină, iodat de potasiu, vitamina E, sulfat de zinc, vitamina D, vitamina A, acid pantotenic, niacină, sulfat cupric, biotina, tiamină, vitamina B6, vitamina K, acid folic, riboflavină, vitamina B12.

Prezentare:
800 g.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.