Budinca cu vanilie, +10 luni, 4x100 g, Humana

Budinca cu vanilie, +10 luni, 4x100 g, Humana - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - HUMANA
Humana
P479852400

Bundinca noastră este preparată cu lapte proaspăt provenit de la fermele proprii din Germania.Vă garantăm cele mai înalte standarde de calitate pentru a fabrica produse sigure și de încredere, cu un gust minunat.

Se incarca ofertele...

Descriere Budinca cu vanilie, +10 luni, 4x100 g, Humana

Bundinca noastră este preparată cu lapte proaspăt provenit de la fermele proprii din Germania.

Vă garantăm cele mai înalte standarde de calitate pentru a fabrica produse sigure și de încredere, cu un gust minunat.

Pentru gurmanzii mici și mari.

Proprietati:

  • Cu mult lapte (90%);
  • Cu calciu;
  • Începând de la 10 luni;
  • Fără gluten;
  • Ideal pentru plimbări, nu necesită refrigerare până la deschidere;
  • Ușor de consumat: se deschide, se amestecă și se consumă cu lingurița!
  • Mod de utilizare:
  • Se amesteca si se consuma cu lingurita.

Ingrediente:

Lapte semi-degresat 90%, zahăr, amidon modificat, amidon, agent de îngroșare: pudră de roșcove, aromă naturală de vanilie. 

Pentru informatii complete precum lista de ingrediente, declaratie nutritionala,alergeni, conditii de depozitare etc. vezi imaginea cu eticheta in limba romana a produsului.

Foarte important!

Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Ministerul Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Diversificarea se face numai la sfatul si sub supravegherea medicului. Va rugam sa-i asigurati copilului dumneavoastra o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

Prezentare:
4 x 100 g.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.