Aptamil Profutura 2, 800 g

Aptamil PROfutura 2 DUOBIOTIK, contine Vitaminele C și D care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Aptamil Profutura 2, 800 g -  - APTAMIL
5.0 (5 review-uri)
APTAMIL
P479849225

Lapte praf Aptamil PROfutura 2 DUOBIOTIK 800g, 6-12 luni contine Vitaminele C și D care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
CUMPĂRĂ ORICARE 4 X APTAMIL SI AI TRANSPORT GRATUIT LA LIVRAREA PRODUSELOR!

Descriere: Aptamil Profutura 2, 800 g

Proprietăți:

Contine cea mai mare cantitate de oligozaharide. 2'FL si 3’GL.

Aptamil ProFutura 2 contine cu minimum 30% mai mult e oligozaharide decat formula de lapte de continuare Aptamil ProNutra Advance. 3’GL (3’-Galactozillactoza) provine din procesul nostru delicat Lactofidus;

Sustine dezvoltarea creierului: ALA (Omega-3) contribuie la dezvoltarea normala a creierului si a tesutului nervos; Sustine sistemul imunitar:

Laptele praf Aptamil ProFutura 2 contine Vitaminele C si D care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Mod de utilizare:

Cantitatile si nr de mese sunt indicate in tabelul existent pe cutie si sunt orientative.

Pot varia in functie de apetitul sugarului.

Dilutia standard: 3 masuri rase + 90 ml apa (40⁰C) = 100 ml lapte preparat

Precauții:

Formula instant, adecvata pentru nutritia bebelusului atunci cand alaptarea nu este posibila sau in completarea alaptarii.

Intotdeauna laptele se prepara chiar înainte de masa si se hraneste sugarul imediat, iar produsul preparat si nefolosit va fi aruncat.

Aveti grija de igiena orala a sugarului, mai ales inainte de culcare.

Intotdeauna se respecta cu strictete atat dozarea, cat si modul de preparare a hranei recomandate.

O preparare gresita poate afecta sanatatea sugarului.

Nu incalziti laptele în cuptorul cu microunde (pericol de supraincalzire).

Nu refolositi apa fiarta si racita.

Ingrediente:

Lactoza (din lapte de vaca), lapte degresat, zer demineralizat (din lapte de vaca), uleiuri vegetale (ulei de rapita, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic), grasime din lapte anhidra (din lapte de vaca), galactooligozaharide (din lapte de vaca), concentrat din zer (din lapte de vaca), fructooligozaharide, fosfat de calciu, ulei de peste, proteine din zer (din lapte de vaca), 2'Fucozillactoza (2'FL), clorura de potasiu, citrat de potasiu, ulei din Mortierella alpina, clorura de colina, citrat de sodiu, acid L-ascorbic, magneziu hidrogen fosfat, emulsifiant (lecitina din soia), clorura de sodiu, clorura de magneziu, taurina, inozitol, sulfat feros, carbonat de calciu, L-triptofan, L-ascorbat de sodiu, L-carnitina, sulfat de zinc, 5'-monofosfat citidina, sare 5'-monofosfat uridina de sodiu, antioxidant (ascorbil palmitat), 5'-monofosfat adenozina, sare 5'-monofosfat inozină de sodiu, DL-alfa-tocoferil acetat, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, sare 5'-monofosfat guanozina de sodiu, sulfat de cupru, retinil palmitat, riboflavina, hidroclorura de tiamina, hidroclorura de piridoxina, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, selenit de sodiu, fitomenadiona, colecalciferol, D-biotina, retinil acetat, cianocobalamina.

Prezentare:

USOR DE FOLOSIT: Deschiderea se face rapid cu o singura mana;

SUPER IGIENIC: Compartimentul pentru lingurita special creat in interiorul capacului minimizeaza contactul direct al mainii cu pudra;

SIGUR: Sistemul de blocare exterioara pe baza de “CLICK” ofera protectie pudrei intre utilizari.



Data ultimei actualizari: 2024-04-19 14:55:56
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (5)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review

S-ar putea sa-ti placa