Aptamil Pepti 1 formula speciala SYNEO, +0 luni, 400 g, Nutricia

Aptamil Pepti SYNEO conceput pentru bebelusii cu alergie la proteinele din laptele de vaca.

Aptamil Pepti 1 formula speciala SYNEO, +0 luni, 400 g - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/LAPTE-SI-MANCARE/FORMULE-LAPTE - APTAMIL
APTAMIL
P459791872

Lapte praf Aptamil Pepti SYNEO 1 400g, 0-6 luni, este o formula speciala ce contine o structură de proteine extensiv hidrolizate, conceput pentru bebelusii cu alergie la proteinele din laptele de vaca.

Se incarca ofertele...

Descriere Aptamil Pepti 1 formula speciala SYNEO, +0 luni, 400 g, Nutricia

Aptamil Pepti SYNEO 1 este un aliment destinat unui scop medical special, care conține ingrediente cercetate științific.
Formula noastră combină SYNEO™ cu o structură de proteine extensiv hidrolizate, concepută pentru managementul nutrițional al alergiei la proteinele din laptele de vacă.

Combinația noastră patentată SYNEO™ conține GOS/FOS, complex de galacto- și fructooligozaharide, și Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se găsește în mod natural în intestinul sugarului.

Alergia este o reacție exagerată a sistemului imunitar față de alimente sau de mediul înconjurător.

Alergia la proteinele din laptele de vacă este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari și implică o reacție imunitară la proteina prezentă în lapte.


Cu o experiență de 40 de ani de cercetare în alergii, Nutricia desfășoară cercetări de pionierat cu o echipă pasionată, formată din 500 de oameni de știință și experți. Astfel, am dezvoltat formula noastră Aptamil® Pepti  SYNEO™1, concepută pentru bebelușii diagnosticați cu alergie la proteinele din laptele de vacă.

FOARTE IMPORTANT
Aptamil Pepti SYNEO 1 se utilizează doar sub recomandare și supraveghere medicală și numai după instruirea mamei.
A nu se utiliza pentru prematuri sau sugari care sunt imunocompromiși. Data ultimei actualizari: 2024-04-19 15:09:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.