Aptamil 1 Prosyneo formula de lapte, 0-6 luni, 400 g, Nutricia

P459820660
Aptamil 1 Prosyneo formula de lapte, 0-6 luni, 400 g, Nutricia - FORMULE-LAPTE - APTAMIL
APTAMIL

Aptamil HA 1 - Formula de lapte hipoalergenică, pentru sugarii cu predispoziție la alergii. Formula de lapte Aptamil HA 1 este indicată pentru sugarii cu risc crescut de alergii, parț

[...]

Aptamil 1 Prosyneo formula de lapte, 0-6 luni, 400 g, Nutricia

Aptamil HA 1 - Formula de lapte hipoalergenică, pentru sugarii cu predispoziție la alergii.

Formula de lapte Aptamil HA 1 este indicată pentru sugarii cu risc crescut de alergii, parțial sau deloc alăptați, de la naștere sau în completare.

În cazul în care sugarul are risc crescut de alergii, se recomandă o formulă de lapte hipoalergenică, cu proteine hidrolizate, cu beneficii similare laptelui matern.

Formula de lapte Aptamil este inspirată de laptele matern și conține nutrienți esențiali, care îi asigură sugarului beneficii similare cu cele ale laptelui matern.

Formulă de lapte hipoalergenică Aptamil HA 1 conține: Oligozaharide scGOS/lcFOS. Proteine parțial hidrolizate. Nucleotide.

Nu conține gluten.

Aptamil HA 1 nu se administrează dacă există deja o alergie la proteina laptelui de vacă sau dacă există suspiciunea unei astfel de alergii.

Dacă apar simptome alergice la sugar, luați legătura cu medicul dumneavoastră, pentru a vă recomanda formula de lapte potrivită.

Prezentare:

400 g.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review