Aptamil Confort, 400g

Aptamil Confort pentru regimul dietetic al colicilor si constipatiei.

Aptamil Confort, 400g -  - APTAMIL
5.0 (1 review-uri)
APTAMIL
P459842502

Lapte praf Aptamil Confort 400g, de la naștere, este o formula special conceputa pentru bebelusii cu colici si/sau constipatie. Aptamil Confort poate fi oferit ca parte a unei diete diversificate.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
CUMPĂRĂ ORICARE 4 X APTAMIL SI AI TRANSPORT GRATUIT LA LIVRAREA PRODUSELOR!

Descriere: Aptamil Confort, 400g

Aptamil® CONFORT este rezultatul a peste 40 de ani de cercetare în sanatatea gastrointestinala. Cercetarile noastre ne-au permis sa dezvoltam formula Aptamil® CONFORT pentru bebelusii cu colici si/sau constipatie. Acesta este un aliment destinat unui scop medical special si trebuie utilizat sub supraveghere medicala.

Aptamil® CONFORT contine:

GOS/FOS: combinatia nostra unica de galacto- si fructooligozaharide

Beta-palmitat

Proteine hidrolizate:

Hidrolizarea înseamna fragmentarea proteinelor prezente natural în laptele de vaca în bucati mai mici pentru a reduce riscul sa genereze o reactie alergica

FOARTE IMPORTANT

Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Se utilizeaza numai la indicatia medicului sau asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.

 



Data ultimei actualizari: 2024-04-19 15:28:59
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review