Formula speciala Althera, 400 gr, Nestle

Formula speciala Althera, 400 gr, Nestle -  - NESTLE
Nestle
P459792597

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic de prima intenție al sugarilor cu alergii la proteinele din laptele de vacă și/sau soia, de la naștere.

[...]

Descriere: Formula speciala Althera, 400 gr, Nestle

Lapte praf Althera, 400 gr, Nestle 

Proprietati:

  • Pentru regimul dietetic de prima intentie al sugarilor cu alergii la proteinele din lapte de vaca.
  • Althera HMO este prima si singura formula extensiv hidrolizata (eHF) ce contine: 2’ Fucozillactoza (2’FL), Lacto-N-neotetraoza (LNnT) si lactoza.
  • Pentru a ajuta la dezvoltarea sistemul imunitar al sugarilor.
  • Formula completa, hipoalergenica, cu proteine extensiv hidrolizate din zer si lactoza purificata, 2’FL si LNnT.

Precautii:

  • Nu pastrati solutia neconsumata, aruncati-o.
  • Intodeauna tineti sugarul in brate in timp ce il hraniti.
  • Nu lasati sugarul nesupravegheat in timpul mesei pentru a evita riscul de inec si sufocare.

Ingrediente: 
Lactoza, maltodextrina, uleiuri vegetale (floarea soarelui, rapita, cocos), proteine din zer extensiv hidrolizate, minerale (glicerofosfat de calciu, fosfasi de potasiu, clorura de magneziu, clorura de calciu, clorura de sodiu, sulfat de mangan, sulfat feros, iodura de potasiu, fosfati de sodiu, sulfat de zinc, citrat de potasiu, clorura de potasiu, selenat de sodiu, sulfat cupric), emulgator esteri ai acidului citric cu mono- si digliceridele acizilor grasi, fibre (2’-fucozil-D-lactoza, lacto-N-neotetraoza), ulei Mortierella alpina (ARA), ulei din microalga Schizochytrium sp. (DHA), corector de aciditate acid citric, bitartrat de colina, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), colecalciferol (vitamina D), D-biotina, cianocobalamina (vitamina B12)], L-arginina, L-histidina, taurina, inozitol, L-carnitina.

Prezentare:
400 gr



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review