Formula de lapte pentru copii Little Heroes 4 Probalance, 650 g, +18 luni, Humana

Formula de lapte pentru copii Little Heroes 4 Probalance, 650 g, +18 luni, Humana - FORMULE-LAPTE - HUMANA
Humana
P548488013

Copilașul dumneavoastră a trecut de varsta de un an și acum descoperă și explorează tot mai mult lumea ce-l înconjoară în timp ce nevoile sale nutriționale se schimbă. Laptele Humana Little Heroes susține corpul și mintea copilului dumneavoastră prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltării motrice și cognitive ale acestuia.

[...]

Descriere: Formula de lapte pentru copii Little Heroes 4 Probalance, 650 g, +18 luni, Humana

Copilașul dumneavoastră a trecut de varsta de un an și acum descoperă și explorează tot mai mult lumea ce-l înconjoară în timp ce nevoile sale nutriționale se schimbă. Laptele Humana Little Heroes susține corpul și mintea copilului dumneavoastră prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltării motrice și cognitive ale acestuia.
Experții în nutriția pediatrică au identificat un aport neadecvat în cazul anumitor nutrienți: în special proteinele și sarea sunt prezente în alimentație în cantități prea mari în timp ce fierul și vitamina D sunt insuficiente (EFSA Journal 2013; 11; 3408).

Proprietati:

 • Un corp și o minte active pentru aventurile captivante ale micuțului dumneavoastră erou Laptele Humana Little Heroes susține corpul și mintea copilului dumneavoastră prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltării motrice și cognitive potrivite vârstei.
 • Aceasta este contribuția noastră la lumea lui, plină de amuzament și aventuri captivante.
 • Pentru dezvoltarea normală a creierului și a țesutului nervos laptele nostru conține ALA (un acid gras omega-3 esențial).
 • Laptelui i s-au adăugat calciu și vitamina D, nutrienți esențiali pentru dezvoltarea normală a oaselor.
 • Sprijinim dezvoltarea sistemului imun cu ajutorul vitaminelor A și D, care contribuie la funcționarea normală a acestuia.
 • PRO BALANCE este promisiunea noastră față de tine și copilul tău de a-i furniza acestuia nutrienții necesari pentru un trup și o minte active.
 • Humana iubește copiii. În fiecare zi suntem inspirați de mame și de copiii lor. Ascultăm și suntem atenți la așteptările părinților și ne ghidăm după nevoile celor mici. Știind că, fără îndoială, laptele matern este cea mai bună hrană a sugarilor,
 • Humana este motivată de cele mai recente descoperiri din natură și știință pentru a oferi o nutriție adecvată sugarilor și copiilor mici.

Mod de perparare:

Pentru a obține o porție de 170 ml lapte preparat:
1.Fierbeți 150 ml de apă potabilă, lăsați-o să se răcească la 50 oC și turnați jumătate din cantitate într-un bol curat.
2. Adăugați 5 măsuri de pudră cu ajutorul linguriței dozatoare și nivelați la colțul de nivelare.
3. Închideți biberonul și agitați imediat, după care adăugați restul de apă și agitați din nou pâna la dizolvarea completă a pudrei.
4. Vărsați con/inutul într-o cană cu muștiuc (dacă doriți), apoi asigurați-vă ca temperatura preparatului este de 37 oC, înainte de hrănirea copilului.

Caracteristicile ambalajului:

 • Siguranță: Închiderea exterioară de siguranță, membrana interioară de sigilare și marginea inferioară oferă protecție conținutului din toate părțile. Ambalaj fără bisfenol A.
 • Igienă: Suportul integrat al linguriței dozatoare și deschiderea largă a cutiei minimizează contactul pielii cu pudra de lapte. Odată închis, capacul cutiei creează o barieră excelentă împotriva umidității.
 • Comoditate: Posibilitatea de a lucra cu o singură mână și de a măsura corect cantitatea de pudră din lingurița dozatoare prin nivelarea conținutului la colțul special.

Ingrediente:
Lapte praf degresat, lactoză, uleiuri vegetale (palmier, rapiță, floarea-soarelui), grăsime din sâmburi de palmier, carbonat de calciu, săruri de calciu ale acidului ortofosforic, vitamina C, sulfat feros, stabilizator: acid L(+)-lactic , vitamina D, riboflavină, vitamina A, iodat de potasiu.

Aviz important:
Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Ministerul Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Consultați medicul sau moașa înainte de a începe hrănirea copilului cu o formulă de lapte. Vă rugăm să ii asigurati copilului dumneavoastra o alimentație echilibrată, un stil de viață sănătos și o îngrijire dentară atentă.

Pentru informatii complete precum lista de ingrediente, declaratie nutritionala, alergeni, instructiuni de dozare si preparare, conditii de depozitare etc. vezi imaginea cu eticheta in limba romana a produsului.

Prezentare:
650 g.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review