Topfer Multicereale si Mere si Pere cu Lapte, +6luni, 200g

P438800259
Topfer Multicereale si Mere si Pere cu Lapte, +6luni, 200g - CEREALE-TOPFER - TOPFER
Topfer
Cereale bebeluși Topfer Bio Multicereale și Fructe cu Lapte, de la 6 luni, ideale pentru un mic dejun complet și delicios. Ideale pentru masa de mic dejun sau cina. [...]

Topfer Multicereale si Mere si Pere cu Lapte, +6luni, 200g

Cereale bebeluși Topfer Bio Multicereale și Fructe cu Lapte, de la 6 luni, ideale pentru un mic dejun complet și delicios.

Ideale pentru masa de mic dejun sau cina.

Ca mod de fabricare, Topfer utilizează boabele integrale de cereale (ovăz, orz, alac), fapt ce asigură păstrarea nutrienților importanți și prețioși, inclusiv a fibrelor alimentare.

La acestea se adaugă fulgi de pere și pudra organică de mere pentru un gust bun, fructat.

Combinație reușită de cereale și fructe benefice normalizării tranzitului intestinal, în caz că bebelușul are tendința către constipație.

Cereale bebeluși Topfer Bio Multicereale și Fructe cu Lapte, cereale delicioase, sățioase și ușor digerabile, ideale pentru sugarii de peste 6 luni, în cadrul unei alimentații diversificate.

Conțin gluten.

Fără adaos de zahăr (conțin zahăr din materii prime naturale), fără adaos de coloranți.


Ingrediente:

33% lapte formula de continuare (lapte degresat*, maltodextrină*, uleiuri vegetale* (ulei de palmier**, ulei de răpită*, ulei de floarea-soarelui*), amidon*, zer praf* parțial demineralizat, lapte praf degresat*, zer praf*, vit. C, fosfat de calciu, vit. E, pirofosfat de fier, sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, selenit de sodiu, vit. A, vit. B1, Vit. B6, iodat de potasiu, acid folic, vit.K, vit. D), 22% făină din ovăz integral, 12% făină din alac integral, lapte praf degresat*, zer praf parțial demineralizat, 3% fulgi de pere* (pere*, orez*), 3% pulbere de mere*, carbonat de calciu, aromă naturală de mere, culturi bifidobacterii (B. breve, B. bifidum, B. Infantis, B. Longum), vit. B1, vit. A, vit. * obținut din culturi organice.

Ca mod de fabricare, Topfer utilizează boabele integrale de cereale (ovăz, orz, alac), fapt ce asigură păstrarea nutrienților importanți și

prețioși, inclusiv a fibrelor alimentare.

Combinație reușită de cereale și fructe (măr și para), benefice normalizării tranzitului intestinal, în caz că bebelușul are tendința către

constipație.

Conțin lapte, se prepară cu apă.


Prezentare:

200g.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review