Plasmon Biscuiti cu crema de lapte, +12 luni, 240g

Plasmon Biscuiti cu crema de lapte, +12 luni, 240g - CEREALE-BISCUITI - PLASMON
Plasmon
P459821927
Gustul unic al biscuitilor Plasmon, ce se impletesc minunat cu aroma delicata a laptelui, la care au fost adaugati nutrientii speciali pentru cresterea armonioasa a copilului: calciu, fier, vitamine. Produsul [...]

Descriere: Plasmon Biscuiti cu crema de lapte, +12 luni, 240g

Gustul unic al biscuitilor Plasmon, ce se impletesc minunat cu aroma delicata a laptelui, la care au fost adaugati nutrientii speciali pentru cresterea armonioasa a copilului: calciu, fier, vitamine.

Produsul este obtinut din faini bine selectionate si controlate, produse din grau cultivat dupa regulile OasiPlasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri strict monitorizate, departe de surse de poluare. Biscuitii sunt recomandati in orice moment al zilei: mic dejun; inmuiati in lapte sau cu diferite piureuri de fructe. A se depozita la temperaturi intre 5-25 grade Celsius, ferit de umezeala si razele soarelui. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.



Data ultimei actualizari: 2023-12-20 13:10:04
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review