Biscuiti cu Vitamine, Ca, Fe, +6 luni, 600g, Plasmon

Biscuiti cu Vitamine, Ca, Fe, +6 luni, 600g, Plasmon - CEREALE-BISCUITI - PLASMON
Plasmon
P459821926
Biscuiți pentru Bebeluși Plasmon, cu gluten, 6 luni+, 600g – biscuiți delicioși, ce pot fi oferiți bebelușului după ce a împlinit 6 luni, dacă medicul [...]

Descriere: Biscuiti cu Vitamine, Ca, Fe, +6 luni, 600g, Plasmon

Biscuiți pentru Bebeluși Plasmon, cu gluten, 6 luni+, 600g – biscuiți delicioși, ce pot fi oferiți bebelușului după ce a împlinit 6 luni, dacă medicul pediatru nu ți-a recomandat altfel.

Biscuiții Plasmon sunt probabil cei mai îndrăgiți biscuiți pentru bebeluși. Sunt gândiți special pentru primele luni ale bebelușului, fiind ușor solubili. Sub formă de pișcot, mic, adaptat manutelor mici de bebeluș. Conțin lapte și gluten. Sursă de calciu, fosfor, fier și vitamine.

Produși din făinuri atent selecționate și controlate, obținute din cereale cultivate după regulile Oasi®Plasmon, în cele mai bune condițîi și pe terenuri selecționate, departe de surse de poluare. Fără ulei de palmier!

Cum îi poate papa bebe:

Biscuiții pentru bebeluși Plasmon sunt potriviți pentru toate momentele zilei: la micul dejun, cu lapte, cu fructe sau că gustare, între mesele principale.

Nu conțin coloranți, conservanți și grăsimi hidrogenate, conform legii.

Ingrediente: făină de grâu, zahăr, uleiuri vegetal (floarea soarelui, măsline), lapte praf degresat, amidon de grâu, extract de malt de orz, agenți de creștere (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, difosfat disodic), carbonat de calciu, emulgator: lecitină de floarea soarelui, arome, fumarat de fier, niacina, riboflavină, tiamină, vit. B6.

Cutie de 600g. Conține 15 pachetele a 20g, pentru un plus de prospețime.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review