Hero Baby Primii mei Biscuiti Fara Gluten, +4luni, 180g

Hero Baby Primii mei Biscuiti Fara Gluten, +4luni, 180g - CEREALE-BISCUITI - HERO BABY
Hero Baby
W61138
Primii Mei Biscuiti - Fara Gluten „Primii mei biscuiti” sunt special adaptati pentru bebelusul tau. Produsi doar din ingrediente 100% naturale fara continut de gluten, biscuitii Hero Baby pot fi folositi [...]

Descriere: Hero Baby Primii mei Biscuiti Fara Gluten, +4luni, 180g

Primii Mei Biscuiti - Fara Gluten „Primii mei biscuiti” sunt special adaptati pentru bebelusul tau. Produsi doar din ingrediente 100% naturale fara continut de gluten, biscuitii Hero Baby pot fi folositi de la varsta de 4 luni sfaramati sau dizolvati iar de la 8 luni poti fi oferiti intregi. Mod de preparare Recomandari de prepare: 1. Dizolvati in lapte sau in sucuri de fructe pentru a prepara o mancarica hranitoare. 2. Sfaramati in piureurile de fructe, pentru a le spori valoarea nutritionala, consistenta si savoarea. 3. Intregi pentru ca bebelusul sa-si dezvolte masticatia si coordonarea mana-gura. Ingrediente Amidon din porumb, zahar, amidon din cartofi, ulei vegetal de palmier, proteina din lapte, lapte praf degresat, sirop de fructoza, emulgator (lecitina de soia), minerale (calciu si fier), agenti de afanare (bicarbonat de sodiu si bicarbonat de amoniu), arome, sare si vitamine (niacina, acid pantotenic, B1, B6 si B2).

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review