Nenedent Baby, pasta de dinti, 20ml

  • -5%
Nenedent Baby, pasta de dinti, 20ml -  - DENTINOX GESELLSCHAFT
P438795619
Pasta de dinți + periuța de dinți tip degetar din silicon Indicații : Bebeluși și copii între 6 luni și 2 ani. Curată blând datorită gelului [...]

Descriere: Nenedent Baby, pasta de dinti, 20ml

Pasta de dinți + periuța de dinți tip degetar din silicon

Indicații :

Bebeluși și copii între 6 luni și 2 ani. Curată blând datorită gelului de siliciu.

Compoziție:

Fără fluoruri. Conține xilitol 12%, care inhibă formarea cariilor. Fără aromă de mentă, fără zaharină. Aroma plăcută de fructe.

Mod de administrare:

Fixați cu atenție periuță degetar pe degetul dvs arătător sau pe degetul mic. Introduceți bine degetul în degetar, astfel încât periuța să fie exact pe vârful degetului dvs . Apoi aplicați Nenedent-baby pe periuța și curățați cu atenție cu mișcări circulare primii dintișori ai bebelușului 

Datorită formei speciale a periuței de dinți degetar puteți simți și controla foarte bine utilizarea ei . Astfel, în mod natural și jucându-vă , vă puteți pregăti copilul pentru periajul individual de mai târziu. După utilizare se curăță periuța poziționând-o sub un jet puternic de apă . Este rezistență la curățarea în mașina de spălat vase .

Prezentare:

20 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review