Inel dentitie racoritor - Mar, +6 luni, BabyTime

Inel dentitie racoritor - Mar, +6 luni, BabyTime -  - BABYTIME
BabyTime
P438795526

Jucariile sunt accesoriile necesare si practice in perioada de crestere a dintisorilor. Moale si flexibila, jucariile pentru dentitie sunt potrivite pentru muscatura si mestecare. 

[...]

Descriere: Inel dentitie racoritor - Mar, +6 luni, BabyTime

Acestea calmeaza iritatia, durerea si mancarimea legate de iesirea primilor dintisori. Suprafata modelata calmeaza mancarimea gingiilor. Forma amuzanta si culorile stralucitoare atrage atentia copiilor. Este usor de intretinut si de curatat.

Jucarie din silicon, umpluta cu apa sterilizata. Poate fi racita in frigider. Are rolul de a racori si de a calma gingiile inflamate ale bebelusului inaintea aparitiei primilor dintisori. Forma si dimensiunea jucariei sunt atent alese, pentru a putea fi tinuta cu usurinta in mana de catre bebelus.

- personaj animat viu colorat.

- material non-toxic si non-alergic.

Inainte de folosire se sterilizeaza in apa calduta si se curata cu sapun delicat.

Se foloseste numai sub supravegherea unui parinte!

Diverse culori.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review